Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Seba1991

dziewczyny na mnie nie lecą

Polecane posty

Gość Seba1991

O tóz mam 17 lat i jestem niskiego wzrostu ok 165.Dużo dziewczyn mnie podrywa,ale co do czego nie chcą ze mną chodzic,bo mój wzrost im nie odpowiada.Mam pytanie do niskich dziewcząt - czy dla was chłopak moze miec 165?

Gość proponuję pierdolnąć się na
linę

Gość dbfos
Noo... jak podchodzisz do laski i pytasz się: " chcesz ze mna chodzić?" to co się dziwisz, że każda mówi "nie" daj sobie troche czasu, podrośni (nie chodzi o wzrost) i będzie jeszcze dobrze :)

Gość odpowiem555
mężczyźni rosną do 19 roku zycia. Miałam kolegę , który cały czas był knypkiem, jak go zobaczyłam kiedy miał 20 lat, to był nawyższy ze wszystkich moich kolegów

Gość proponuję pierdolnąć się na
lepszy jest tekst - dymasz sie czy trzeba z tobą chodzić:)? zawsze jest szansa

Gość dbfos
no ja słyszałem tekst:"sypiesz się czy trzeba z Toba chodzic?" ale chodzi o to samo, tak wiec do dzieła młody... wal śmiało taki tekst, a któraś na bank się sypnie :P

Gość sarkozy mna tyle a baby lecą
na niego bo ma jaja jak balony

Gość szczoch
albo ej blondyna chcesz mieć syna, choć do bramy pogadamy :D :classic_cool:

Gość Seba1991
wątpie żebym jeszcze urósł.Już mam mocny zarost na brodzie i wogole rok temu chodziłem na siłke,moze przychamowałem wzrost.Dlaczego przy np 180cm czujecie sie bezpieczniej,ja nie jednemu wyzszemu o głowe dokopałem.

Gość dbfos
O ja, teraz to napewno byś wszystkim zajebistym dziewczynom zaimponowal, zwłaszcza tym zarostem i że nie jednemu o głowe wyższemu byś dokopał... nie dziwie się, że żadna z Tobą nie chce być skoro gówno masz jeszcze w główce... :)

Gość Seba1991
A tak wogóle to nie pytałem się żadnej dziewczyny czy chce ze mna chodzic.chyba mnie nikt nie zrozumiał.Mówią mi że jestem przystojny ale za niski.

Gość julekso
ahaha ja mam 175 i tez czuje sie niski,ale mam dziewczynę.no cóz tak już jest że dziewczyny niskie 150 - 160 lubia miec minimum 170.A dlaczego to nie mam pojęcia.Ja na szczescie mam sredni wzrost.

nie prawda, ze niskie lubia tylko wysokich, ja jestem niska, 158, mam wysokiego męża,ąle zawsze gustowałam w niskich chłopakach, bo byli tacy przystojni, ze wzrost mi nie przeszkadzał.

Gość to zależy
jaki kto ma gust

Gość gtghth
urosniesz jeszcze bo 165 to kiepsko:O

Gość niewiadomo
jakich ma rodziców jak są niscy to moze już nie urosnąć.I wtedy ma przesrane

Gość Alexa 214
Podobno niscy są lepsi w seksie.Czy to prawda?

Gość Samopijka
To znaczy mówią Ci, że jesteś fajny i przystojny, ale za niski, żeby się z Tobą spotykać?? To wymówka. Tak naprawdę albo masz coś nie tak z charakterem albo po prostu trafiasz na dziewczyny, z którymi nie pasujecie do siebie. Próbuj dalej, z którąś się zgrasz :). 165 cm to nie jest jakiś tragiczny wzrost, zwłaszcza, że pewnie jeszcze pare urośniesz :). Na świecie jest mnóstwo dziewczyn mierzących 150, które będą czuły się przy Tobie bezpiecznie, a nie będa musiały wchodzić na krzesło do pocałunku. Zresztą, jk Ci się spodoba wyższa, to też nie rpoblem. Znam chłopaka, który jest aż nienaturalnie niski, na pewno nie ma 160 cm, w dodatku jest taki dośc korpulentny. A jego żona jest od niego wyższa o 2 głowy i bardzo szczupła. Wyglądają śmiesznie, ale bardzo się kochają i są szczęsliwi...

Gość Kas56353
a skad jestes Sebastianie? ten wzrost to chyba nie problem

Gość pierwszy krok to
Idź do lekarza, niech przepisze ci coś na wzrost.

Gość // //
nie zwalaj na wzrost

Gość malaaaaa
ja mam 157 i wzrost chłopaka nigdy nie był dla mnie problem jak facet ma 165 to jeszcze nawet buty na obcasie mogę ubrać:) Ty jesteś dla mnie akurat po prostu za młody, ale wzrost faceta nie ma dla mnie jakiegoś większego znaczenia mój ostatni facet miał 185 to fakt, ale aktualnie podoba mi się facet o dobre 15 cm od niego niższy i gdyby tylko był zainteresowany ( a może jest sama nie wiem, nie próbowałam go podrywać) to bym brała:)

Gość Tom Cruise i Van damme
nie mają nawet 170,chociarz piszą w necie że mają,ale to nieprawda.a dla kazdej sie podobaja,moim zdaniem oczywiscie.Wzrost to nie wszystko liczy sie twarz i osobowosc.

Gość bzdety piszesz seba
Mam dwóch kolesi jeden prawie 2 metry i laski go olewają, a drugi 153 chyba i nie moze się opędzić, więc nie wkręcaj sobie jakichś głupot, bo problem jest w twojej głowie tylko....

Gość szymek123
jeezu gosciu wez badz troche bardziej samokrytyczny, bo dowaliles z tym "wyzszemu bym dokopal". Idz sie poucz albo przeczytj jakas ksiazke lepiej...