Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość didini

jak było u was przy trzecim opakowaniu?

Polecane posty

Gość didini

czy zaszły u was jakieś zmiany przy trzecim opakowaniu albo ktoryms z kolei tabletek antykoncepcyjnych ?(ja biore yasminelle wiec najbardziej mi zalezy na odp osob ktore biorą wlasnie je ale rowniez inne tylko napiszcie wtedy jakie prosze) Chodzi o to ze juz myslalam, ze zaczyna sie wszystko normowac a tu nagle piersi mi spuchły, sa po prostu OGROMNE, jakby sie tam zebralo mnostwo wody, w ogole mam ciagle apetyt, jem za pare osob, tyje w oczach ;(;(;(:(:( mam wahania nastrojow, po prostu strasznie.. dodam, że jutro biore ost tabletke z 3 opakowania niedlugo ide do lekarza na badania.. moze mam źle dobrane te tabletki? ja juz mam wkręty, ze ciąża itd ale to CHYBA niemozliwe, juz sama nie wiem co mam myslec :(

hej , ja biorę yasmin, i zaczęłam 4 opakowanie... jakiś tydzień temu zaczęły boleć mnie piersi i podbrzusze... także wzmógł mi sie apetyt i tak jak przy ich braniu schudłam 5 kg tak waga podchodzi teraz kg w gorę... narazie staram to sobie tłumaczyć przeziębieniem, które przechodzę, chociaż nijak nie miałam nigdy takich objawów... a ostatnie krwawienie z odstawienia dostałam i pamiętam że się dziwiłam że było podejrzanie mało skrzepów :( zmierzyłam sobie temp w pochwie rano i wyniosła 37.2... to także chce tłumaczyć obie przeziębieniem chociaż gorączka w trakcie ani razu nie wystąpiła...pozdrawiam

Gość didini
mysssuania - yasmin są podobne do yasminelle, może dopiero przy którymś opakowaniu następują takie efekty jak u nas? masz zamiar zmienić tabletki? ja juz tak spuchłam, może dlatego, że jutro sie zaczyna 7 dniowa przerwa ale boje sie, ze niedlugo przestane miescic sie w swoje ubrania bo po prostu tyje i jeszcze raz tyje nawet gdy nie jem ! a jak już jem to po prostu... mam zachcianki jak kobieta w ciąży :(