Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 ZBIG BAND

ZBIG BAND

Polecane posty

Go艣膰 ZBIG BAND

Jestem troche przera偶ona, wcze艣niej czyta艂am o oszu艣cie menegerze z Axis Band ( z barwinka ), nak艂oni艂 mnie do podpisania umowy z zespo艂em - ZBIG - BAND, piszecie 偶e on poleca bedznadziejne kapele, prosze o info o tej, czy u kogos gra艂a? kurcze ale sie wystraszy艂am :( prosze o odp!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 niestety to prawda
przykro mi

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zbig band
czemu jest taki beznadziejny czy chodzi tu o goscia z barwinka czy chodzi o zesp贸艂,prosze o wyp. gogos kto mia艂 ich na weselu-pozdro

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ZBIG BAND
jest tam ktos? ;) piszcie prosze, z tego co wiem to jestem nie jedyna w takiej sytuacji

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 to tajemniczy zesp贸艂
http://www.zbigband.prv.pl/index_pliki/page0005.htm zadnych nagra艅 na stronie/badziewiarskiej zreszt膮/ nie odpowiadaja na telefony,albo odkladaja sluchawke zreszt膮,daj sobie spokoj,jak wplaci艂as mal膮 zaliczke to ich lepiej odwolaj

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ZBIG BAND
Zaliczka to nic, za rozwi膮zanie umowy p艂aci si臋 du偶o wi臋cej... no chyba 偶e liczy si臋 na to 偶e nie b臋d膮 si臋 o to s膮dzi膰. Druga rzecz, gdzie ja teraz znajd臋 inny zesp贸艂, a sala zarezerwowana. Przyznaje 偶e czuj臋 si臋 z lekka naiwna, ludziom nie mo偶na ufa膰, przynajmniej nie obcym... :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zalezy jakiego rodzaju umowa
na og贸艂 to nic nie wart kawalek papieru zdarza sie,ze ludzie odwoluja wesela na dwa dni przed terminem i co zesp贸艂 wtedy ma zrobic ? do s膮du p贸jdzie ? kapele zawsze znajdziesz...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Vox
Witam; ja by艂em na weselu gdzie Oni grali. Graj膮 w sk艂adzie 4 osobowym, w po艂owie na 偶ywo, w po艂owie z podkladu.Oceni艂bym ich na 4.Nie powinni da膰 plamy; bawi膮 go艣ci za sto艂ami, og贸lnie jest oki....cho膰 znam lepsze zespo艂y!

Udost臋pnij ten post