Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość shine on

Novynette

Polecane posty

Gość shine on

Witam , lekarz przypisał mi tabletki antykoncepcyjne- Novynette. Czy któraś z Was je zażywała ? Jeśli tak to jakie wrażenia ? Z góry wielkie dzięki za komentarze

Gość shine on
nikt nie brał ??????

Gość dla mnie złe
brałam 6 mies. stopniowo zaczęłam miewac gorszy humor, brak ochoty na wszystko, podkurwienie non stop, czasem płaczliwośc bez powodu, biust bolał cały czas niestety nie urósł, spadek libido, suchosc pochwy itp, co nie znaczy że akurat ty tak samo musisz miec, może dla ciebie będą ok, jedyne co się poprawiło to to że tak bardzo nie bolał brzuch podczas okresu, ale co z tego że cały czas czułam sie tak podkurwiona jak bym miała ciągle PMS hehe pozdro

Gość shine on
A jak z wagą przytyłaś ?

Gość dla mnie złe
nie,

Gość ladyyyyy
Ja novynette biorę już 4 lata. Na początku była masakra. Płakać mi się chciało cały czas i miałam doła.Najbardziej było to widoczne w 1wszym i 2gim miesiącu brania.Teraz już mi się chyba organizm przyzwyczaił do tych tabletek, bo już nie czuje się dziwnie. Jednak libido mi też troszkę opadło, ale to chyba minus większości tabletek antykoncepcyjnych.

Gość zmiana...
Niestety ja również nie mam najlepszej opinii na temat tych tabsów. Na początku super-zmiana z jeanine-same plusy. Niestety z czasem coraz gorzej. Brak ochoty na wszystko-najbardziej na sex, suchość pochwy, złe samopoczucie - wieczne uczucie senności, nerwowość ogromna i niestety pogorszenie stanu cery. Plusy...???Raczej nikłe...nawet biust mi nie urósł:). Dlatego przy najbliższej okazji zmienię na inne, bo już sama ze sobą wytrzymać nie umiem.

Gość NieWiemCoMamOtymMyslec
uwielbiam durne topiki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! przeciez kazda reaguje inaczej!!!!!!!!