Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niepaląca

Szła i paliła!!!!!

Polecane posty

Gość niepaląca

Byłam na zakupach przed chwilą.Kobieta z wielkim brzuszkiem z widoczną ciążą szła i paliła. O Matko.Każdy człowiek ma prawo do zdrowia,jakim prawem ona truje to dziecko jeszcze przed narodzinami???Branie narkotyków jest karalne,pomimo że dorosły człowiek je bierze i sam sobie szkodzi,a palenie w ciąży nie jest karalne????

Gość to nic... to jeszcze nic ale..
To to jeszcze nic.. najlepsze są "mamusie" w szpitalu, oczekujące na poród, bądz z patologią ciąży ( duże widoczne brzuchy) a one w szlafrogach przed szpitalem palą sobie...:(

Gość przedstawiciel TBS Poznań
kobiety nigdy nie wykazywały się zbytnią inteligencją więc to mnie nie dziwi [cool[

no dobra. Ale czy zwrócilyscie im choć uwage czy tylko tu jesteście tak odważne?:p

Gość niepaląca
Tylko tu jesteśmy tak odważne:(

Mystify - a zebys wiedziala ze tak kiedy moj maly byl na tyle maly ze chodzilismy regularnie na plac zawsze zwracalam uwage temu \"kółeczku rózańcowemu\" stalych bywalczyń ale to jak grochem o sciane rozdeptywaly peta a nastepnego zapalay jak tylko sie oddalilam z placu :O

Gość ostrzegacz społeczny
takim kobietom powinno się wkładać pety w odbyty :-o

Gość mam odrębna kołdre
zwrócić uwage niby mozna , ale to nic nie da . Można dostac tylko zjebkę , że to jej sprawa i tyle .

Gość niepaląca
Ja naprzykład nie odzywam się bo to nic nie da.Ona i tak będzie palić.Tu by potrzebna była jakaś akcja ogólnopolska. W telewizji w mediach.

mam odrebna kołdre - i jak sie pewnie domyslas nie bylam ulubiona mamusią na placyku ale nie żebym ubolewala - niepotrzebne mi znajome dmuchające mi z peta w twarz i zanoszace sie gruźliczym kaszlem

Gość niepaląca
mam odrębną kołdrę--ale to nie tylko jej sprawa.Potem lata z dzieckiem po lekarzach i ma pretensje do nich.Niech potem jakiś lekarz spróbuje powiedzieć "to pani sprawa" i ona gotowa do telewizji z tym iść.

Gość palenie to pikuś
wczoraj było na interii jak jakas slązaczka z Zabrza została przywieziona na pogotowie zalana jak świnia (chyba z 3 promile), przy badaniu wyszło że jest w 7 miesiącu ciąży Z pół roku temu te z w Zabrzy zalana w sztok kobieta zaczęła rodzić na chodniku. Dziecko ratowali w specjalistycznych szpitalach... a ty się bulwersujesz papierosami 😴

Gość Tez ciekawy
jest jeszcze inna sprawa drogie panie, jesli kobieta palila-pali nalogowo , a o ciazy dowiedziala sie np. dopiero w drugim miesiacu to dziecko juz jest " zatrute" i uzaleznione, czasem gorzej moze wplynac taki nagly odwyk, znam przypadek gdzie lekarz niepowiedzial kobiecie zeby przerwala palenia bo juz tak je do tego przyzwyczaila ze zucenie moglo by byc szokiem dla dziecka. urodzila chlopczyka duzego i zdrowego.

Gość niepaląca
też ciekawy--- A to ciekawostka:) Może jeszcze ją namawiał żeby zwiększyła dawkę??:)

Gość niepaląca
Do-palenie to pikuś-- No piciem też się bulwersuję:) Tylko nie widać.

Gość Tez ciekawy
myslcie co chcecie ale to przypadek z zycia wziety...

Gość wlasnie rzucic mozna w bardzo
wczesnej ciazy a z reguly wtedy jeszcze sie o niej nie wie . pozniej trzeba ograniczyc jedynie bo rzucenie moze wywolac szok w organizmie kobiety( a nie w dziecka) i moze nastapic poronienie. plod moze nie wytrzymac oczyszcania organizmu z toksyn