Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dkk565757

CZY HERBATA ZIELONA FIRMY VITAX JEST DOBRA????PROSZE TE CO PIJĄ ZIELONĄ O RADE!

Polecane posty

Gość dkk565757

czy warto pić ta hebate ? czy ona coś wg was daje na zdrówko ? bo musze pić zieloną i nie wiem jakiej firmy lepsza

Gość dzej zi
Niestety, ale te herbaty z supermarketow, nawet lisciaste sa nic nie warte. Jesli chcesz faktycznie korzystac z wlasciwosci zielonej herbaty, to kupuj ja wylacznie w herbaciarni.

Gość dkk565757
dzięki za porade ..myslalam ze chociaż troche są warte..ech

Gość dzej zi
Ale co za problem przeleciec sie do herbaciarni? Pamietaj, ze herbata musi byc tez odpowiednio zaparzona.

Gość sibi
no w herbaciarni jest ok,i możesz kupić z dodatkami np z jaśminem ,z róża.i bedzie miała świetniejszy smak.bo ja taką pije

Gość no to zatkao mne
w herbaciarni jest drogo .

Gość ja pije vitax
lisciasta (taka do zaparzania a nie w torebkach expresowych)i wydaje mi sie ze jest ok

Gość sibi
no jest średnia cena za czystą dobra herbatke,ja byłam na targach kawy i herbaty,wiecie jak oni robią przemysłowo te herbatki,zmiataja z maszyny resztki zawsze 2 kat.i mieszaja w paczkach by było wiecej.warto kupic w herbaciarni tam maja od producenta.u mnie w świecie herbaty kosztuje woreczek ok7 zeta,chyba o jet 5 dag ale starcza mi na tydz wiec średni wydatek

Gość sibi
aha a po marketach jest 50 procent drożej szukajcie zwykłych herbaciarni tam taniej

Gość ja pije vitax
ale vitax akurat nie jest z zadnych zmiotek czy odpadkow. sa to normalne zwiniete liscie po zaparzeniu sie rozwijaja i widac caly lisc wiec na pewno ni jest rto zaden odpadek .inne firmy maja gorsze te herbaty ale akurat te z vitaxu lisciasta w kartoniku z takim okienkiem moge polecic. oprocz vitaxu jest jeszcze jedna taka dobra kupuje ja w markecie ale ni pamietam nazwy. jak pojde ja kupic to mi sie przypomni ta nazwa

Gość BEA7A
pamietajcie ,ze zielone cherbaty podnosza bardzo cisnienie!! bardziej niz kawa.