Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolindff

czy jak kupujecie dżinsy w sklepie to w domu je pierzecie od razu po kupnie?

Polecane posty

Gość karolindff

Odpowiedzcie szczerze nie wyobrażam sobie ze ktoś kupuje dżinsy które przymierza przed nim sto innych panienek które mogą miec grzyba i nie pierze ich tylko od razu nosi ..to samo swetry ..

Gość Felipe Massa
Szczerze mowiac to pierwszy raz spotkalem sie z taka praktyka ;) Od 23 lat ubieram od razu i jakos zyje .

Gość pani Kaczyńska
Ja kiedyś zakładałam bez prania, ale teraz juz tak nie robię, bo się brzydzę. Poza tym nie lubię takich sztywnych rzeczy i tego zapachu fabrycznego. Czymś w końcu muszą usztywnic te ubrania, żeby się im w sklepach nie mietoliły, tylko grzecznie i sztywno wisiały na wieszakach.

nigdy tego nei robilam... pani kaczyńska - buty tez pierzesz po kupnie? przeciez moze je przymierzac ktos z grzybica? wszystkie staniki tez pierzesz po kupnie? pytam bo mnie to ciekawi, skoro taka teorie masz o spodniach to czemu nie o calej reszcie? i pytam naprawde z ciekawosci a nie zlosliwosci nikogo nie linczuje niech robi co chce to jego decyzja ja nigdy tego nie robilam

Gość ewnement
Haha...dla mnie takie coś jest sieszne...ale jeszcze smieszniejszą to ja mam koleżankę...ona pierze frotki do włosów od razu po zakupieniu...co za głupota...:P

nie dlaczego: 1)zbyt chce założyć nowe ciuchy bo ciesze sie że coś kupiłam i że mam coś nowego 2)wydaje mi sie ze taka sterylność to przesada musiałbym zrezygnować jeszcze z tysiąca rzeczy żeby osiągnąć ten poziom czystości (solarium bo przecież dezynfekcja może być niedokładna, jedzenie w restauracjach bo przecież ktoś tych sztućców dotyka nie mówiąc już o samych potrawach, mpk a nawet podawania ręki itd) a co do sklepów to ciuchy są prasowane takim żelazkiem parowym z zmiękczaczem i między innymi zawdzięczają temu własności nie minięcia się.

Gość xanx
Nie piore. I jeszcze nigdy nie mialam zadmego grzyba / grzybicy. Swoja droga takie zycie pod kloszem i proba wyeliminowania wszytskich bakterii do niczego dobrego nie prowadzi - to udowodnione naukowo.