Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ostatnio myślę o tym

naczyniaki przy urodzeniu - usunięte, łuszczyca

Polecane posty

mam pytanie: od razu prosze o wypowiedzi osób, które się na tym w jakis sposób znają, albo maja jakies doświadczenia, z góry dziękuję jestem z moim partnerem już kilka lat, często rozmawiamy o dzieciach, ale na razie żadne z nas nie czuje, że to jest ten moment ale kiedyś nadejdzie, właśnie: zastanwiam się jakie szanse dziedziczności sa w przypadku takich chorób jak naczyniaki i łuszczyca? mój męzczyzna urodził się z dużym naczyniakiem na twarzy i kilkoma mniejszymi za uchem i na plecach po kilku operacjach, zostało to zniwelowane, ma teraz niewielkie ślady na twarzy i na plecach (ostatnio widziałam dzieciaczka z takim naczyniakiem, którego nie dało sie opanować) i jakie sa szanse dziedziczności łuszczycy na która mój mężczyzna równiez choruje łuszczyca dzieidziczna jest tylko po matce? czy po ojcu też? jakie sa realne szanse na to, że nasze dzieci tez mogą na to chorować?wie ktoś? nie pytam z egoistycznych pobudek, ale włąśnie dlatego, że chcialabym wiedziec, czy istnieje wieksze ryzyko zapadalności na te choroby, jeśli rodzic je miał

naprawde nikt?

Gość mój chłopak ma łuszczyce
ale jej nie widac rpaktycznie wcale

?????????

to dla mnie bardzo ważne, prosze o jakies wypowiedzi..jsli ktos coś wie:O

Gość Ania_Viktoria
moj maz mial naczynaki teraz zbladły ale całkowicie nie znikly:( niestety nasza 3 i pół miesieczna córeczka tez ma jak sie urodziła miała na brzuszku dosc sporego:( a po dwóch tygodniach postał na czółku wiem ze to dziedziczne w meza rodzinie były naczyniaki no i niestety moja córeczka tez ma:(jezdziłam z nia po wielu lekarzach mam nadzieje ze jej znkna:(