Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość punky vivo

Skok na bungee - odważylibyście sie ?

Polecane posty

Gość punky vivo

jak w temacie. Odważylibyście sie skoczyć na bungee ? Ja osobiście z wielką chęcią bym skoczyła, ale znam takich ludzi którzy w życiu by sie nie odważyli. Zapraszam do wypowiadania sie

Gość pyska54x
Pewnie bym się bała, że linka pęknie czy coś, ale chciałaby skoczyć Tylko siedziąc przed komputerem łatwiej powiedzieć \"skoczyłabym\" niż stojąc i być gotowym do skoku

pewnie bym się odważyła, ale nie mam zamiaru, bo mnie to nie bawi chętnie za to skoczyłabym ze spadochoronem, jak sie nadarzy okazja, to może to zrobię :)

Ja skoczyłam;) Cieszę się, bo aktualnie cierpię na lęk wysokości ( pojęcia nie mam skąd mi się to wzięło) i już nie spełniłabym swojego dawnego marzenia:)

no ja na spadochronie bym sie odwazyla ale nie sama tylo z kims co by otworzył ten spadachron :D

żeby skoczyć samemu, to trzeba skończyć dość drogi i długo trwający kurs, więc odpada tylko z instruktorem "na plecach" :)

Emocji nie da sie obrazowo opisać;) Szczególnie, że minęło kilka lat;) Najwspanialszy, a jednocześnie najstraszniejszy był moment kiedy zaczęłam spadać w dół. Rety! Ja jakaś nienormalna byłam:D:D:D

Gość stary jez
ja tez nie -pokazywali kiedys w telewizji te wypadki co lina pękla -masakra . aż mi ciarki przeszly ,jak sobie pomyslalam jak sie komus mózg wylał .

nigdy w zyciu! ze spadochronem pewnie tez nie:P chociaz taki lot moglby byc przyjemny, gorzej z wyskoczeniem:O

Gość cwaniaczek 66
Szybciej bym kleksa w stringi zrobił... Dla mnie to troche taka manifestacja odwagi. Ale mniejsza o to. Stojac na moście, patrzac na taflę błekitnego płynu, skoczyc, wmawiajac sobie, ze to bewzpieczne. Udławic sie powietrzem ze strachu i ze szczesciem krzyknac : \"żyję!\". Nie potrzebuje. Widziałem zreszta filmik na którym w gorach skakali i zle odmierzyli długosc liny. Jak śmiałek przypieprzył w skały, ten odgłos upadajacego worka kosci i kaszanki. Bezcenne

Gość abcde65
Miałem napisać, że skoczyłbym ale tak się zastanowiłem co by było gdybym już tam stał Wydaje mi się że bym skoczył ale jak bym spojrzał w dół to zdanie mogłoby się zmienić szybko Gdyby był ze mną kumpel lub koleżanka i skoczył(a)by to raczej też bym to zrobił

Gość anadellka
nie:) bo jakby tak linka pekła..uczyłam się o naprężeniach..i wiem co nie co;) Niektóre sytuacje życiwe.. to jak skok na bungee

Gość anadellka
Ale odwazyłabym się popływac w wodzie..takiej przezroczystej..z zoliwiem:P czy delfinkiem:P

Gość dzidek3222
Skoczę na bungee, ale 2 warunki: z tą jedyną, jeżeli na samym dole będzie jakieś "zabezpieczenie" gdyby linka się urwała(taki nadmuchiwany materac ). Gdybym miał skoczyć z jakiegoś mostu czy przepaści to nigdy bym się nie odważył

Gość mardukowski
zajebista sprawa

odświeżę :D stary jez- nigdy nie było takiego przypadku, więc nie wmawiaj ludziom głupot to samo cwaniaczek 66- bzdury ludzie, w całej historii bungee był tylko jeden przypadek i to nie w Polsce, lina po prostu leżała na słońcu i deszczu, więc nie ma co się dziwić. skakałam cztery razy i zamierzam zrobić kurs na instruktora bungee. ze spadochronu skakałam tylko raz, w tandemie i również mam zamiar zrobić kurs, jak uzbieram trochę kasy ;) obie rzeczy super sprawa, polecam!