Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ona mloda spragniona

Jak czesto uprawiacie sex?

Polecane posty

Pytanie jak w temacie: jak czesto uprawiacie sex bo ja sie juz pogubilam z tym. Mam faceta nocuje u niego bardzo ale to bardzo czesto a bzykamy sie niezaczesto tak dwa razy w tygodniu, bo On albo jest zmeczony, albo ktos jest w domu i sie wstydzi, albo nie ma sily, albo juz niewiem, moze juz go nie podniecam? Bo ja moglabym codziennie albo dwa razy dziennie - a moj facet dwa razy w tygodniu. A wy jak czesto sie bzykacie?

nie czesciej niz ty, a ile jestescie razem? ;) i te dwa razy w tygodniu to wcale nie tak samo, są tu dziewczyny co sypiają ze swoimi raz na dwa miesiące 🖐️

Gość Lolas
Ja jeszcze w czasach gdy miałem kogoś to tak średnio z 4, 5 razy dziennie, ale teraz jest lekki kryzys, bo już nikogo nie ma niestety :)

Sweet Dreams -ponad rok jestem z moim facetem no i nie jestesmy dzieciakami mamy kolo 30 sti

Gość pisk opon i trzask szyb
codziennie, bądz co drugi dzień, zdarza sie że np. 2 razy wieczorem i nastepnego dnia z rana od nowa :D

Wszystkie kobiety marzą o przystojnych, czułych kochankach. Niestety, wszyscy przystojni, czuli faceci mają już kochanków. haha:0 Sissy musisz powalczyc o takiego z Jego kochankiem;)

Gość gabi0808
ja jestem 15 lat po ślubie i z moim mezem kochamy się prawie codziennie

Gość Lolas
I to się ceni :)

Gość fdfdgdfg
Zauwazylam że to ostatnio plaga jest - faceci CHCĄ MNIEJ SEKSU NIŻ KOBIETY! rawie wszystkie kobiety - z tego co widze, czytam, słyszę - chcą seksu codziennie. "Kochanie, głowa mnie boli" to w XXI wieku wymowka mężczyzn, a nie kobiet.

Gość Lolas
u mnie było odwrotnie. po pewnym czasie to kobiete zaczela bolec glowa az w pewnej chwili zostałem sam :) chyba znalazła takiego co mógł i z 10 razy dziennie hehe :D

fdfdgdfg - no wlasnie i ja pytam czy 2 razy w tygodniu to norma czy ja jakos tak nadprzecietnie lubie

Gość nas nigdy glowa nie boli
bzykamy sie codziennie, razem 12 lat.

xyzed - co to jest czesto dla ciebie bo dla mnie czesto to 2 razy dziennie albo 3 razy dziennie a dla mojego faceta 3 razy w tygodniu to czesto

Gość ja w ogóle nie uprawiam
:O

Gość gggggggggg
Faceci tak mają. :O To straszne jest. To tylko jakieś głupie plotki że faceci lubią seks. Przewaznie są zmęczeni albo im się nie chce.

Gość partiilcia
Mialam w życiu 6 związków i z każdym było tak jak Ty opisałaś. Na początku często, a potem zmęczeni i sex może 2 razy w tygodniu. Nie wierzę że istnieją mężczyzni którzy kochają sex.

u nas jest tak ,ze czasem 3 razy w tygodniu,czasem raz na tydzien a czasem jednegoo wieczora kilka razy.moj maz mogłby kilka razy dziennie i w roznych pozycjach.to taki nie wyżyty kogut,ale nie narzekam.ale i nie zawsze chce mi sie zabierac za te akrobacje.

dla mnie to czesto 2, 3 razy w tygodniu bez przesady, nie moglabym sie non stop bzykac :O czasem jest i raz w tygodniu, bo tak wychodzi, nie ma sie czasu ani sil i mysle ze to normalne, tak czasami po prostu jest

Gość Lolas
Po prostu nie dobraliście się w tym względzie i koniec. Nie ma co rozpaczać tylko skoro się Kochacie to dacie radę, ale skoro to aż tak bardzo Ci przeszkadza to wiesz co robić...

Gość al kapone
mam 57 lat a ona ma lat 45 ,jestesmy razem 2 lata ,na poczatku było 7 razy dziennie ,pózniej 5 razy ,cały czas z tendencja spadkowa było tak że dawała mi co drugi dzien a potem copiaty a teraz od miesiąca wogule nie chce sexu ,czy kogos ma ?

Gość gość
gggggggggg Faceci tak mają. pechowiec.gif To straszne jest. To tylko jakieś głupie plotki że faceci lubią seks. Przewaznie są zmęczeni albo im się nie chce. xxx Bo prawda jest taka, że faceci robią to bo tego wymagają od nich kobiety. Ci cali r****cze zachowują się tak nie dlatego, że tego chcą tylko wg kobiet im bardziej doświadczony seksualnie facet tym lepszy.

Gość gość
Kiedys kilka razy dziennie teraz raz na 3 tygodnie. Ja mmm 30 lat on 36 od 9 lat razem. Ja chce codziennie ale on nie. Zreszta nawet jak jrsy raz na 3 tyg to tylko z mojej inicjatywy. Dla niego sex moze nie istniec...

Gość niedoruchana
raz na 3 lata....hahhahahha....s.erio

Gość gość
Holy f****n s**t, necro tematu sprzed 5(!) lat.... ht tp://web.archive.org/web/20080921041728/ht tp://f.kafeteria.pl/forum.php?id_f=4&start=40&nag=0 Tak wygladala wtedy kafeteria....

Gość gość
Od okazji do okazji :-)

Gość gość
na poczatku raz na tydz, jak staralismynsie o dziecko to 5, dni pod rzad w dni plodne albo co drugi dzien przez 10 dni. Zaszlam w ciaze po czwartym cyklu, ciaza zagrozona i juz osmy miesiac bez seksu. Ale jemu to sie nigdy specjalnie nie chcialo, a ja moglabym kilka razy na dobe.