Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przystojnyale

Drogie Panie pomocy

Polecane posty

Gość przystojnyale

Mam 22 lata i nigdy nie spałem z dziewczyną. Jestem bardzo przystojnym facetem i wcale się nie przechwalam, idąc ulica kobiety się za mną oglądają, w szkole i na studiach nigdy nie miałem problemów z niedoborem dziewczyn. Mimo tego nigdy nie dopuszczałem do tzw. gorących sytuacji. Tłumaczyłem to zasadami. Dziewczyną to nawet imponowało. I stało się poznałem urocza dziewczynę, bardzo się w sobie zakochaliśmy, wiem że jest dziewicą. Nie wiem co mam dalej robić, sytuacja staje się coraz bardziej gorętsza, iskrzy miedzy nami ale mam problem: http://www.voila.pl/272/3i01w/index.php?get=1&f=1 Proszę o nie wypisywanie głupich komentarzy. Proszę panie czy mam ja uprzedzić jak się zachować

Gość jupi je jupi je
ojojoj malenstwo to jest ale no jak masz paluszki sprawne jęzorek i jesteś czuły i namiętny to dasz rade

Gość przystojnyale
kurde ale co mam zrobić

Gość dcdffvd
chyba tym nie dosiegniesz do blony dziewiczej... ale ja np. nie czerpie przyjemnosci fizycznej z seksu, za to uwielbiam sprawny jezyczek i paluszki mojego chlopaka... Porozmawiaj z dziewczyna o tym i powiedz jej dokladnie ile ma cm w stanie wzwodu bo jak powiesz "wstydze sie bo mam malego" pomysli ze masz kompleks typowy dla wiekszosci facetow i moze sie nieco zdziwic jak zobaczy ze naprawde masz problem

skoro dziwczyna jest dziewica to pewnie za bardzo nie orientuje sie w rozmiarach wiec wrzuc na luz...Moze Twoj rozmiar uzna za normalny :)

Gość jupi je jupi je
no chyba w stanie wzwodu to serio malutki , wiesz moze tak no pogadaj znią w zartach o sexie no nie wiem na gg czy coś tak poprowadz rozmowe i wybadasz co ona mysli o rozmiarze czy coś takiego , moze jak dziewica to nie ma rozeznania jakie są penisy no nie wiem

Gość przystojnyale
Proszę o jakieś pomysły żebym jeszcze bardziej się nie pogrążył .Może cos wymyślimy. Na razie jestem załamany a tak ją kocham i nie chcę stracić

Gość przystojnyale
w dobie internetu to chyba nie da sie zmylic co do rozmiarów

Gość przystojnyale
moze na erotycznym ktos wpadnie na jakiś pomysł jak mamwyjs z całej sytuacji

Gość jupi je jupi je
dobra powiedz ile masz cm? to jakos to sobie ograne

Gość przystojnyale
max 7 cm

Gość jupi je jupi je
pokaż jej ze cie na niej zalezy itd piesc przytulaj całuj w razie sexu jakoś dasz rade są rózne pozycje no i sex francuski zabawy ręczne . ona tobie moze robić głębokie gardło ;-) a ty na rzie oględnie jej wspomnij , że do olbrzymów nie nalezysz

Gość jupi je jupi je
jak tu ktoś wspominał ja też wole minetke i zabawy ręczne niż penetracja i orgazm mam łechtaczkowy , więc jak będziesz wywijał ozorkiem i pluszkami to dasz rade

Gość no nie róbcie z nas debilek
:O Też jestem dziewica i jakbym zobaczyła takiego penisa, wiedziałabym, że jest mały. No i masz problem, co tu kryć. Ale jeśli byłbyś fajnym człowiekiem i jeśli byłabym w Tobie zakochana, jeśli miałbyś dystans do siebie i umiał zająć się mną jakoś inaczej niż tym penisem, to nie byłoby to dla mnie wielka przeszkodą🖐️

Gość jupi je jupi je
no a ja radze ci tak deliktanie wspominac jej cos ze nie masz za duzego , bo jak dojdzie do sexu i sciągnie ci majtki i zobaczy takiego maluszka to sie serio może wystraszyc albo cos

Gość jolcia65
a może jest to ten zdradzony co pokazuje wszędzie zdjęcia swojej byłej dziewczyny

Gość GADUGADU...............
wole tego mniejszego ,bo tamten drugi by mnie rioztargal z pewnoscia