Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gygdsda

Dzis zrywam z tym dupkiem, kto jeszcze?

Polecane posty

Gość gygdsda

Dość tego. Co z tego że zauroczenie wciaż trwa z mojej strony. Okazal sie zwykła szują, mimo swoich 25 lat - istny 14stolatek. Owszem, byl dla mnie wazny, ale tylko dlatego,ze za bardzo sie w to wszystko zaangazowalam, a on mial to wszystko zupełnie gdzieś ;) Mam nadzieje ze nie znajdzie nikogo kto by go zechcial :D

Gość hihihih...................
A ty go kochasz klamczuszko........ Ja jak chcialam zerwac to zerwalam bez problemow ale najpierw rozmowa jak nic nie dalo si enaprawic zerwalam, i zycze mu duzo szczescia A Ciebie nie rozumiem - czemu tyle agresjii?

Gość gygdsda
Bo mnie zranil i nie widzi jeszcze w tym nic zlego, nie rozumie czemu moge byc zla na niego :O Żalosny jest. Nie wiem czy go kocham, a jezeli tak, to jestem na dobrej drodze zeby sie odkochac . On nie jest wart ani jednej łzy.

Gość juz dobrze
to ja tez z nim zerwe zebys sie razniej poczula, w koncu nic ci nie obiecywal ale jednak jest zlem wcielonym.

Gość fdfdsf
a co ci takiego zrobil

Gość gygdsda
Okłamywał olewał, manipulował, mydlil oczy. Czyli jak kazdy dupek.

moj dupek tez tak robil....niestety i jeszcze flirtowal ze mna i z innymi panienkiam rownoczesnie:-(

Dzis zrywam z tym dupkiem, kto jeszcze? nie będę zrywac z kimś kogo nie znam, a tak wogóle czemu ja nie wiem że z nim byłam? ;)