Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wszystko o

Jak wygląda przeciętna doba u Waszych ROCZNIAKÓW??

Polecane posty

Ile jedzą ile śpią,, w jakich godzinach... Jak czesto chorują.. Ile czasu spędzacie na spacerach?? I czy czasami doprowadzają Was do szału.. Czy pracujecie ... i w jakich godzinach Kto Wam pomaga... itd itp.. Co Wam jeszcze slina na język przyniesie:] pozdrawiam..

CO prawda cóka ma juz wiecje jak rok, ale doskonale pamietam jak wyglądała i wygląda jej doba, bo od pol roku zycia mniej wiecej tak samo, mniej wiecej - bo zmieniła pory snu i ilość drzemek. Ale jak miała roczek to wstawał dość wczesnie rano, przed 7, piła mleko, bądź jadła kaszę. Potem zabawa do 9-9.30 max. gdzie jadła jakies II sniadanko i szła spac. Po spanku zupka i spacerek, z reguly od 1,5-2 godzin, po spacerku kima, jak zdązyła zjesc cos to zdązyla (owoc, bądź cos bardziej treściwego). Po drzemce znowu spacerek - od godziny do dwóch, zalezało od pogody. Wieczorem kolacyjka, kąpiel i spanie - zasypiała jakiś czas kolo 20-20.30.

Gość moja dzidzia
no to u mnie jest tak: wstaje okolo8-9tej, kaszka z butli, potem jakas kanapka lub nie, ok11-ta parowka lub jajecznica zabawa, okolo13tej spacer, w drodze chrupki po powrocie obiadek taki jak ja jem tylko ze mikro porcja, potem okolo 14-15tej spanie 2 godziny po poludniu jogurt, lub jakas kanapka, cos slodkiego, zabawa, i tak 20ta kąpanie, kolacjam 21 kaszka, okolo22giej spac, budzi sie po godzinie zeby ja wziac do naszego lozka, i po kilku probach w nocy odniesienia z powrotem do lozeczka(nie udanych) i tak spi z nami :(

Pobudka 6-7. 7 Mleko z kaszka/kleikiem. Zabawa w domu do 8 i od 9 zlobek albo spacer/zakupy czy co tam trzeba zalatwic poza domem. 11 drugie sniadanie (kanapka), 12-14 drzemka (albo 13-15). Obiadek. Powrot ze zlobka, 16/17 spacer, drugi obiad lub deser w zaleznosci jak zjadla w zlobku lub w domu. 18 zabawa w domu. 19 kolacja i kapiel. 20 spanko. Ja wlasnie wracam do pracy, wiec niewiele sie zmieni w rozkladzie dnia. Mala wczesniej do zlobka bedzie szla.