Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość freequa

studia dzienne plus praca??

Polecane posty

Gość freequa
no wlasnie..mnie rpzeraza to ze sie zanudze na smierc :P bo tam sie troche stoi i to czesto sama :P co innego jak z kims :D to zawsze mozna sobie pogadac :P no ale w sumie praca dosc dobrze platna a nie tak jak ja zarabialam 5zl/h a szefowie mieli 25tys.na miesiac na reke...

No pogadać to sobie raczej nie można. Idziesz do pracy, a nie na plotki. I sorry, ale jeśli podchodzicie do tego "bo się przecież zanudzę", to chyba lepiej sobie darować...

Gość bleblee
No ale żeby dostać taką pracę hostessy to trzeba spełniac jakieś określone parametry. Ja mam koło 160 cm. więc mogę sobie tylko pomarzyć :)

Gość freequa
desiree83 przeciez wiadomo ze sie idzie do pracy ale chyba akzdy normalny czlowiek wie ze mozna sobie pogadac z kims i pracodawca nie ucierpi...a poza tym sa prace nudne i ciekawe i mozna sobie zawsze jakos pomoc.. ja nie mowie ze pojde do pracy zeby gadac...a nie rpacowac...tylko przy okazji moge rozmawiac..nawet z klientami, mysle ze to tez jest dobre bo dosc wazne jest aby zlapac kontakt z klientem a potem to juz mozna go jakos psychologicznie podejsc :P no nie wiem czy hostessy musza spelniac konkretne parametry :P bo mnie koles chcial przyjac po rozmowie przez telefon :P: nawet jakos szczegolnie nie interesowal go moj wyglad :P

Gość bnom
Tylko po co pracowac jako barmakna kelnerka jak i tak w CV tego nie wykorystasz....chyba ze chodzi o pieniadze to co innego...

Gość freequa
no o pieniadze chodzi :P o to zeby cv fajnie wygladalo to mozna sie postarac chyba dopiero pozniej..no chyba ze ktos ma na serio szczescie dobrze trafi..do jakiejs dobrej firmy zeby cos tam pomagac...

Gość tylko na Odloty.pl
są dla Was odpowiednie oferty pracy 🖐️