Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kurusiowa

Doline mam

Polecane posty

Nie wiem co robic zadreczam sie bole mam brzucha chodze do toalety miesiaczki nie widac zawsze mialam spuznienia test robilam negatywny jest moge byc w ciazy ale mam biale uplawy i zolte mokre majtki?

Gość mozliwe ze masz
zapalenie pecherza. nie czujesz, ze popuszczasz mocz?

Cala nie dosc w syfach na twarzy majtki smierdzace brzuch boli testy negatywne miesiaczka 5dni sie spuznia moge byc w ciazy?

Gość mozliwe ze masz
mozesz, jesli uprawialas seks z mezczyzna, tym bardziej, jesli seks byl bez zabezpieczenia. ja radzilabym najpierw udac sie do lekarza i zbadac pecherz. najwyrazniej popuszczasz mocz a tego nie czujesz (zolte, mokre majtki).

Gość mozliwe ze masz
aha, ok, czyli jakas grzybica lub stan zapalny. boisz sie ciazy? jesli masz zapalenie, lepiej je wyleczyc, bo moze miec wplyw na rozwoj plodu. moze przez to test dal negatywny wynik. oczywiscie jesli jestes pewna, ze to ciaza.

Gość mozliwe ze masz
ile masz juz dzieci i w jakim wieku?:)

Kochalismy sie z zabezpieczeniem ale prezerwatywa sie zsunela poczulismy dopiero po jakims czasie ale nie doszlo do wytrysku zdazylismy wyciagnac testy robilam 2 negatywne nie popuszczam czulabym mam zolte tylko uplawy i ciemniejsze i smierdzace podladam podpaski juz na majtki nawet ale bol mam na dole brzucha jak na miesiaczke powwiedzcie czy to ciaza nie mam poza tym zadnych objawow?

Gość mozliwe ze masz
to moze byc ciaza, ale niekoniecznie. wedlug mnie to opoznienie miesiaczki wynika ze stanu zapalnego pochwy (zolte smierdzace uplawy na to wskazuja). najlepiej idz do ginekologa, bo to trzeba leczyc. a jesli jestes w ciazy, to wynik testu mogl zostac zafalszowany wlasnie przez to zapalenie.

bylam i mowil ze raczej to nie mozliwe ze jestem ze to przed misiaczka sie tez oczyszcza dal mi tabletki na przyspieszenie miesiaczki ale do wytrysku nie doszlo!zamartwiam sie nie wiem co robic a bole mam brzucha na dole poza tym zadnych objawow i jeszcze nie zdrowo sie odrzywiam i zawsze mialam opuznienia

Czuje sie dobrze nie jestem sennsa nie bola mnie piersi nic zawsze mialam opuznienia w miesiaczce bo zaburzenia mam i anemie wczesniej mialam ale wyleczylam sie mam nie regularne zawsze miesiaczki a kochalismy sie wytrysku nie bylo testy zrobilam nie wykazaly ciazy lekaz tez nie powiedzial ze jestem ale obawiam sie bo mam bole uplawy a nie mam krwi?a juz 5 dzien dzisiaj po dacie jak pownnam dostac

mam przepisane tabletki na przyspieszenie ale nie biore bo boli mnie brzuch na dole jagbym miala dostac miesiaczke dobrze robie a zawsze mialam nie regularne

dziwne, ze nie wspomnial nic o tych uplawach :O z tego co piszesz, to musi zostac wyleczone! cos co ma inny kolor niz normalnie i w dodatku smierdzi jak piszesz, to nie jest na porzadku dziennym. radzilabym zmienic lekarza. a jesli masz nieregularme cykle, to byc moze spoznia ci sie okres, tym bardziej, ze choroba zazwyczaj opoznia wystapienie miesiaczki.

Gość uplawy smierdzace
To na pewno jakis stan zapalny.Moze grzybica pochwy.