Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

all eyez on me ...

nasza-klasa staje sie nudna

Polecane posty

Jak wyzej w temacie.Czy nie macie takiego wrazenia ze to ju jest powoli nudne ? Ile mozna ogladac zdjec znajomych ? Mam wrazenie ze niektorym to tylko brakuje tam zdjecia jak robia kupe w kiblu :-) Bo wyczerpali juz chyba wszystkie moliwosci ! I ile mozna patrzec jak sie lansuja ludzie w stylu zjecie z krotka bluzeczka zeby bylo widac tatuaz i opis \"To ja\".Tak to kurwa Ty bo kto inny :-) Mozna by mnozyc przykladow tutaj zdjecia z wakcji,zeby pochwalic sie gdzie ja bylam czy zobacz jaka moj chlopak ma zajebist fure !!! Kurwa normalnie zal :-/

\"To ja\".Tak to k**wa Ty bo kto inny hhahahah dobre NK to raj dla prostaków

Gość freequa
jezeli ktos wciaz siedzi na naszej-klasie to faktycznie moze byc nudne:P ale ja zawsze jak sie zaloguje to mam jakas wiadomosc albo jakis komentarz, albo jakis starsy znajomy sie odezwal czy w koncu wstawil fotke i mozna go zoabczyc...wiec mi to sie nie nudzi :) czasem moge sie tez z chlopakiem poklocic ze przyjal jakas smieszna laske ktora ma pol nagie zdjecia a tak na serio prawie w ogole jej nie zna :P mozna sie przynajmniej posmiac z takich ludzi ;)

freequa---no po czesci masz racje bo ja tam tez wielu spotkalem ludzi z ktorymi nie mialem kontaktu np.z wojska.Nie mowiac juz o tych debilnych skrotach przy nazwiskach typy VIP.Zobacz bo ja mam Vipa i jestem lepsza od Ciebie hehehe :-D

Gość freequa
ja nie czaje tego "VIP'a" :P oni sami to sobie wpisuja?? :P bo ja wciaz mam nadzieje ze nie....bo to juz w ogole jest smiesznie beznadziejne dla mnie :P ale na szczescie znajomi ktorych szanuje i mam ich na NK nie maja tego VIP...tylko Ci bardziej...hmm...brak mi slowa takiego w miare milego :P Ci ktorych mniej lubie o :P

Gość freequa
ja nie usune...bo wiem ze zawsze moze cos fajnego sie zdarzyc :P jakies spotkanie klasowe z dawnych lat, np.z podstawowki...i moze sie potem okazac ze na serio warto bylo z kilkoma osobami odswiezyc znajomosc :)