Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nic mi nie zrobila a nie lubie

Merkel we Wroclawiu

Polecane posty

nie wkurza Was ta wizyta... Akurat mieszkam na ulicy, ktora ma przejezdzac. Dzisiaj moj tato ma jechac do lekarza, mialam go zawiezc - zreszta tez po trasie przejazdu Merkel z lotniska na PWR. I kurna nie wiem teraz... Swiatla maja byc powylaczane. Ja nie wiem jak mozna tak zablokowac ruch z powodu jakiejs baby. Co ona bogiem jest czy co :O wie ktos cos dokladnie?? czy bedzie mozna w ogole przejechac?

Gość to bedzie sobota
no własnie zastanawiam się jak wróci moja córa ze szkoły chodzi do LO na Sępolnie i z tego co wiem to juz tam jest koszmar :O

jaka piekna ta pani Merkel. chyba najpiekniejsza wsród Kobiet - polityczek.

Taaa... wlasnie... A pewnie ktos zaraz powie, ze moglam przelozyc wizyte, znaczy tato mogl przelozyc. Tyle, ze czekal na nia prawie rok :( Ja specjalnie urlop wzielam w pracy, zeby zawiezc i teraz nie wiem. Nie wiem co mam zrobic :(

niech sobie bedzie piekna... wszystko mi jedno. Chyba bezpieczniej by bylo (bo to o jej bezpieczenstwo chyba chodzi) przejechac przez miasto incognito, niz robiac taki szum! No masakra :(

czyżby przyjechała w ramach zadoścuczynienia za krzywdy wypedzonych po zwrot Wroclawia i nie tylko Niemcom?swym wdziekiem i urokiem osobistem moze wiele u Sikorskiego zalatwic i u Tuska oczywiscie.

ona mnie ani ziebi ani grzeje... tylko jak ja mam przejechac :( :O

Gość ponoc wyspianskiego ma byc
zablokowane az do 16!! Prawda to? Przeciez ona o 17 odlatuje, a jeszcze musi sie spotkac w rynku z kims tam! No kurna jak dlugo mozna tak sparalizowac miasto :O

Gość pani Kaczyńska
To nie Merkelowej wina ani pomysł, że jakis tuman z władz miasta postanowił sparaliżować ruch. Taka czołobitność, to typowo polskie.

ja nigdzie nie napisalam, ze ona jest winna... Nic mi nie zrobila, napewno sama tego nie wymyslila. Tylko jakies jelopy z Rady Miejskiej i ZDiKu pewnie :O No paraliz totalny i to w godzinach szczytu :O

tato odwolal wizyte :( pani w recepcji obiecala go wpisac na najblizszy termin ale ostatnio tez tak mowila i prawie rok czekal :(