Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marylllllinnnka

czy widzialyscie taka suknie?

Polecane posty

Gość marylllllinnnka

szukam bardziej ksiezniczkowej, szerokiej, z jakimis koralikami, lub wstazka, bez tafty, koronki i tiul, jak jakies znacie to pokazcie :)

Gość marylllllinnnka
pierwsza i czwarta super :) dzieki :)

Gość deli26
niektóre te suknie są na allegro, zobacz sobie jak one wyglądają na normalnych dziewczynach....

Gość marylllllinnnka
zaraz poogladam, ale wg ciebie jak wygladaja?

Gość deli26
dla mnie okropnie. Suknie same w sobie są piękne, te tiule, hafty, ale na dziewczynach to takie banki stanki...bo one rozszerzają sie od samego pasa.

Gość marylllllinnnka
ładna, ale ja wolę bez naramek :)

Chyba Demetrios ma najwięcej sukni tego typu, przejrzyj sobei modele na stronie Lisy Ferrery. Ja miałam chyba coś takiego, ale już oddałam do salonu.

Gość może taka
angel model darrena

z tego co ogladałam suknie to najładniejsze w tym typie sa demetrios tak jak dziewczyny pisały....z innych firm mi się nie podobały bo laski wygladały w nich jak bezy, zobacz sobie suknie która ci się spodoba na modelce jak wyglada na zwykłej lasce na np allegro - bo jest róznica...takie suknie nie na każdym dobrze leża sama jestem ciekawa jakby mi w takiej było :)

Gość Fincca
mi sie podoba suknia Urszuli Mateji numer 640- ale na glownej stronie sukienka wygląda tak sobie, za to znalazlam takową na stronie jakiegos komisu gdzie zdjecia sa z wesela dziewczyny ktora ja sprzedaje. suknia jest cala biala i jedynym kolorystycznym dodatkiem sa fioletowe kwiaty podpiede delikatnie na boku-i to chyba bedzie mój wybor:) http://szczecin.olx.pl/bajkowa-suknia-slubna-urszula-mateja-640-biala-rozm-38-40-1200zl-iid-11563366

Gość Lafy Taffy
do maryyllinnka i innych panien młodych. Tanio sprzedam demetrios 933!!!!!!!!!

Witam, ja na swój ślub w lipcu wybrałam Demetrios933, suknia jest jeszcze piękniejsza w realu niż na zdjęciach z katalogu.Cała mieni się złotem, wygląda sie w niej bogato i delikatnie zarazem. Suknia dla Księżniczki:)

Gość kindzior777

Gość kindzior777
Lafy Taffy mam pytanie czy twoja oferta jest jeszcze aktualna a jeżeli tak to napisz wiecej szczegółów o sukience.