Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asia 4433212

szukam pomocy

Polecane posty

Gość asia 4433212

chcą mnie pozbawic praw rodzicielskic. i szukam pomocy moj mąz to frajer bil mnie i ponizal itdd- nie mam ochoty o tym pisac co ze mną wyprawiał, wyjechalam do niemiec do pracy mam tam, rodzine pracuje ,ale dziecko moje jest u jego rodziców, ja niestety mam tylko ojca moja mam zmarla jak miala 10 lat . Oni chcą mi moje dziecko zabrac !!!!!wyobrazacie sobie to?? czasami mysle ze to sen , nierozumiem ich syn mnie bil ,ja utrzymywalam nas wszystkich czyli wynajmowalam mieszkanie placilam 1400 wógole cale zycie on nic nie robil-teraz wujechalam do niemiec i go żucilam i chccą ki odebrac dziecko ,ratunkuuu

Gość asia 4433212
pzrepraszam za takie bledy - jestem zla i wogole nawet nie mam sil by pisac

Gość a dlaczego zostawiłaś
dziecko?

Gość karaffa
a jak twoje stosunki z dzieckiem ? nie mozesz go zabrac do siebie? Oni moze chca byc rodzina zastepcza dla wiekszej kasy ??

Gość asia 4433212
napisac chcialam ze dziecko zostawilam u jego rodzicó bo ja swoich nie mam , ma tylko ojca ,a wiadomo jak ojciec, wyjechalam do niemiec a on chce mi zabrac mojego syna . do pierona ZASRANEGO pojebane to wszystko jestem strasznie zla

Gość asia 4433212
zostawilam dziecko bo ucieklam od niego chcialam noze zycie i zarabiac na siebie ,a ze nie mam matki ,to syna zostawilam u męza rodziców - i oni teraz chcą mi odebrac synka

Gość karaffa
ile lat ma dziecko i jak dlugo jest z nimi ,jak nie dlugo i masz szanse je zabrac do siebie to mysle ze nikt ci praw nie odbierze ale jak to juz sporo trwa to roznie moze byc .

Gość asia 4433212
ma 10 lat , juz jest u jego matki 1 rok , tam sie przyzwyczaił chodzi tam do szkoly

Gość asia 4433212
niewiem co robic , sama z tym wszystkimi problemami jestem , jego mama zawsze będzie za TYM FRAJERZE , a ja zostaje w zasadze bez zadnej pomocy