Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiakrakow1111

chyba sie zabije

Polecane posty

Gość kasiakrakow1111

bo nie mam po co zyc , nie mam pracy ,ani wyksztalcenia , nie jestem taka mądra jak wy wszyscy , nie umiem ladnie pisac ,nie umiem ladnie mówić -jestem do kitu,moja mam umarla jak ja mialam 12 lat. mam dosyc tego życia i tyle wam powiem ,wy wszyscy macie szczescie -ja jestem do bani . :O

Gość kasiakrakow1111
pięknosc ze mnie tez nie jest , taka sobie zwykla dziewczyna , ledwo skonczylam zawodówke -masakra żle sie z tym czuje , do liceum egzaminy zdalam ale mialam sciąge na polskim trafilam na temat ,wszystko sciągnęlam i zdalam -noi co jak pozniej nie chodzilam do szkoly , wszyscy sie ze mnie smiali ,nie chcialam chodzic do tej szkoly. i wagarowalam i mnie wyrzucili bo po co chodzic do szkoly jak sie z ciebie smieją,

Gość kasiakrakow1111
jedna kolezanke mialam i tak mnie wykiwała , teraz nie mam nic nie mam pracy siedze jak popieprzona i boje sie do ludzi wyjsc, mam wrazenie ze wszyscy ze mnie drwią . masakra

Gość kasiakrakow1111
przerwa miedzy palcami 90 -- ja sie boje ludzi - nie jestem lubianą osobą niewiem czemu bo jeste uczynna i kazdego lubie wysluchac ,ale jednak nie jestem lubiana. nie mam sił

Gość Rafaello rocznik 1987 ........
Kasia :::::::; Wiesz co ? Najgorsze to jest to gdy ktos siądzie , machnie na wszystko ręką i tyle . Ile ty masz lat żeby tak postępować ?????? Jeśli się chce to można wszystko i nie gadaj że nie masz szczęścia bo skoro tak mówisz to znaczy że go nie widzisz ! Weź stan przed lustrem , spójrz w te swoje oczy i zastanów się czego od zycia chcesz ! Kup zeszyt w sklepie , załóż pamiętnik i spisuj wszystkie swoje przeżycia. Ale zanim to zrobisz to weź teraz długopis do ręki , kartkę papieru i pomyśl jakie masz marzenia i cele. Gdy już będziesz miała coś na myśli to to napisz na tej kartce. Pospisuj wszystko dokładnie a kartkę umieść w widocznym miejscu. Zrób sobie harmonogram zajęć , czyli sposoby jakimi bedziesz te cele realizowała. I już ! Odrazu będzie lepiej . Nie siedź jak ta smarkula i nie użalaj się bo przecież chyba nie jesteś idiotką , prawda ? powodzenia. Jak coś to pisz !

Gość kasiakrakow1111
pan z pod znaku panny -tak widzisz to zycie jest cholernie trudne. jestem poprostu do kitu i tyle . boje sie ludzi ,co o mnie pomyślą, siedze i pisze i tutaj ,i tak jestem beznadziejna ,jestem bezrobotną nie lubiianą osobą. katastrofa mam siebie dosyc

Ja też nie jestem specjalnie lubiany , ale to wynika z zazdrości akurat. Inni niszcza sobie życie i zazdroszczą mi że ja sobie je umię ułożyć. To pewnie dlatego . Ale to nieważne. Jeżeli piszesz że jestes dobra , umiesz wysłuchać itd . to się ciesz ze nie jesteś taką typową siksa która lata z gołym pępkiem po dyskotekach , nie pije alkoholu i nie bzyka się z byle kim. To sa dopiero skończone łajzy ale nie ty !

Gość indignant
też to miałem i zacząłem ćpać.Na początku pomaga a póżniej katastrofa...

Gość kasiakrakow1111
Rafaello rocznik 1987 ........ -- dziekuje ci za rady . ale cięzko tak to wszystko przemóc. sory ze tak pisze nie umiem ladnie pisac. jestem okropna oi tyle i mam dosc tego zycia.

Gość indignant
więc chyba też się zabije.przepraszam za pesymizm.

Gość kasiakrakow1111
indignant -tez próbowalam ćpac,fakt czulam sie lepiej ,wyluzowanie i wogole jazda.

Gość indignant
to nie jest dobra droga.jak mi przejdzie ból to idę do psychologa czy tam kogoś takiego.może też spróbuj

Gość kasiakrakow1111
wlasniew podcinam zyly :o

Gość kasiakrakow1111
indignant - no chyba pozostalo mi kupic speda?

Gość kasiakrakow1111
to wcZesniej to ni eja

Gość kasiakrakow1111
tylko moja druga polkula mozgu

Kasia , nie denerwuj mnie ! Jeszcze raz napiszesz że jestes okropna i ja sobie ide stąd ! Weź sobie popłacz jeśli masz juz taki straszny ten dołek a jak juz ci przejdzie troche to zrób to co ci mówię ! Stań przed tym lustrem i powiedz sobie coś takiego : Kasia , ty nie jestes głupia smarkula , która musi miec zniszczone życie. Dlaczego inne dziewczyny moga być szczęsliwe a ja mam cierpieć ??? O nie ! Tak dalej nie będzie ! Ja też na to szczęście zasługuję i będe je miała. Patrz w to lustro i mów te słowa z wielkiem przekonaniem. Sorry ale ja ci nie bede układał tego przemówienia. Ułóż je sobie sama. Zrób coś z sobą bo jestes młoda i mnożesz wszystko zmienić. A tak swoją drogą to wejdź sobie na te linki jeszcze :::: zaraz ci wkleję te linki w nastepnym poście :)

Gość indignant
nie polecam bo na zejściu to już na pewno sobie coś złego zrobisz.

fajnie i ty to w dupie wszystko masz. Ja się trudzę , chcę pomóc a ty co ??? a idx w cholerę głupia smarkulo ty !

Gość Kicia z garnkiem w ręku
Rafaelo to były podszywy, o nie Ona Dawaj te linki

Gość kasiakrakow1111
to nie byly podszywy ani zarty - przepraszam ze nic nie pisalam ,poprostu poszlam kupic pare piw i pije , moze to pomoze . jutro sie odezwe .przepraaszam za wszystko

Gość kasiakrakow1111
Rafaello rocznik 1987 ........ -- jestes kochany , pije dzis bo co mi zostalo sama pije i juz .bede glupoty pisac i co z tego ja dzis pije i juz , moze latwiej mi bedzie pomyslec i spojrze inaczej na zycie??? niewiem,ale i tak zawsze sama. :O

Gość kasiakrakow1111
przeraszam za wszytko pije i juz , jest mi zle. jestem sama nikt mnie nie chce nikt nie kocha ,pracy nie mam masakra

Gość kasiakrakow1111
straszny mam dolek jestem okropna ,nikt mnie nie lubi :O

Gość kasiakrakow1111
przerwa miedzy palcami 90 --napisz do mnie