Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarnakrowawkropkibordo

Korektor pod oczy-co polecacie?

Polecane posty

Coś do 15 zł, najlepiej do nabycia w rossmanie :) żeby ładnie maskował cienie pod oczami, był trwały i lekki :D

ja mam Revlon Colorstay, kupilam na Allegro za 20zl i jestem bardzo zadowolona

nie chce nic drogiego ponieważ będzie uzyty okazyjnie na przyjęcie weselne :) jestem przeziębiona a to ma odbicie w moich oczkach+ ciemniejszy makijaż, będę wyglądała jak zdjęta z krzyza ;) musze rozswietlic okolice oczu :)

boje sie bo mam juz lekkie zmarszczki mimiczne a cien moze je uwydatnic (jak puder), nie sądzisz? :) mogę sie mylic :) a jesli cien to taki zwykły rozumiem matowy ?

Nie, nie nie matowy. Wiesz co ja robie tak- pod oczy wklepuje zel arnikowy, na to podklad ktorego uzwyam do twarzy (la roche-posay toleriane-ladnie kryje)- wklepuje go delikatnie serdecznym palcem. Nastepnie opruszam to miejsce cieniem Bourjois Suivez Mon Regard w kolorze białym (illuminateur du regard 10). Efekt jest swietny a drobne zmarszczki nie sa podkreslone.

Jesli zas chodzi o korektor...dobrze wspominam Bourjois D`un coup de Pinceau. Sluzyl mi baaardzo dlugo(choc moze to wynikalo z rzadkiego stosowania;) ) i bardzo dobrze, ale szczerze mowiac nie wiem czy jest dostepny w Polsce.

ja mam naturalne wory od oczy, choc nie mocne, taka moja uroda:) nigdy korektora nie używałam po prostu biorę pędzelek taki cienki chyba do powiek jest, nabieram pudru i maskuje IDEALNIE nic nie widać żebym umalowana była, a korektor z tego co u innych widzialam, to tylko podkreśla tapetę

Gość NIE ZAWIODLAM SIE NA NIM
TYLKO VIPERA ROŻSWIETLAJACY. KOSZT 8 ZŁOTYCH ALE NAJLEPSZY JAKI MIALAM A UZYWALAM ZAWSZE DROGICH NAWET PO 100 ZŁ ..ŻADEN NIE JEST TAK DOBRY JAK VIPERA.UŻYWAM GO OD 5 LAT JUŻ .