Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Paranoja Jakaś

DORADŹCIE MI PROSZĘ

Polecane posty

Gość Paranoja Jakaś

Co byście zrobili w takiej sytuacji.? Jesteście w świetnym związku, dopasowani niemal idealnie do siebie od ponad 3. lat. Jednak wasz partner byle co się denerwuje i nie oszczędza w słowach np. coś napiszesz w smsie co jest dla niego niezrozumiałego itd. to zaraz pisze `?` a jak zapytasz o co chodzi to zaczyna pisać, że jestes jakas głupia, pojebana, tepa etc. :/ Tak samo jest jak czegoś nie zrozumiem to też umie zareagować w taki sposób :| A jak zwraca się mu uwagę to on na to z tekstem ` to zacznij w końcu myśleć` ;/ nic do niego ni dociera;/

Gość Paranoja Jakaś
daruj sobie takie odpowiedzi. bo niestety w taki sposób jedynie swoją głupotę pokazujesz.

no nikt nie mowi ze prawda jest łatwa do przyjecia :P najciezej dostrzec problem w samym sobie, ty załozyłas od razu ze to z nim jest cos nie tak. jak tam u was jest z edukacja ?:)

jeżeli dla Ciebie bycie z facetem, który mówi do Ciebie, że jesteś pojebana i tępa, jest świetnym związkiem i dopasowaniem niemal idealnym to może ten facet faktycznie ma rację ...

Gość Paranoja Jakaś
no przepraszam bardzo, żeby chłopak na pytanie ` tzn?` albo smsa którego SAM NIE POJĄŁ mimo że napisałam go wyraźnie jak dla mnie zaczął wyzywać to jest chore...;/ Nie łatwiej grzecznie zapytać o co dokładnie mi chodzi? Jak twoja zona/dziewczyna cos powie a ty tego nie zrozumiesz do końca albo ona nie zrozumie o co ci chodzi wyzywasz ją? wątpię

Gość Paranoja Jakaś
żmija nie chodzi mi o to. Rzecz w tym że na co dzień jesteśmy zgraną parą, ale właśnie w takich momentach nie poznaję go:/ wiem, że coś jest nie tak, bo gdybym tego nie widziała to bym nie zakładała tego tematu ;/

Gość Paranoja Jakaś
ludzie to jednak naprawdę zamiast pomagać to umieją zmieszać z błotem;/

Paranoja Jakaś jesli pisze do kogos eske a ten mi odpisuje znakiem zapytania tak jak twoj chłopak tobie to znaczy ze nie zrozumiał o co mi chodzi i chce zebym wyjaśnił jasniej. A ty piszesz mu "ale o so chozi ?" tez bym mogł sie zirytowac po tylu latach ;]

Zajebiście dopasowani jesteście nie ma co... On po Tobie jedzie jak po wycieraczce a Ty z nim jesteś... Świetnie...

Gość Paranoja Jakaś
bo nie wiem o co chodzi bo tak samo mi wysyla `?` jak nie dojdzie smsa i sie o niego upomina albo czegos nie zrozumial..;/ a co ja jasnowidz jestem zeby wiedziec o co akurat teraz mu chodzi;/?