Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kataryniankaa

LUDZIE OPOWIEM WAM COŚ NIESAMOWITEGO!BYŁAM NA WESELU OSTATNIO WE WSI I ...

Polecane posty

Gość kataryniankaa

normalnie nigdy tego nie zapomne.. bylo super weselisko ogólnie ale nagle pan młody zniknął i nie bylo go długo no to pani młoda zaczela sie martwić i szukac go wszędzie ale nie znalezli go..zorientowala sie potem ze nie ma też jej najlepszej przyjaciółki nigdzie.i ja tez szukalam jakoże mój facet to jest bliska rodzina do panny młodej ..nagle patrzymy a sie swiatlo w kiblu świeci no to już sie kapneli wszyscy ze on tam jest z nią i jakie jaja ...prosili go wszyscy by wyszedł a on nic..cisza..no to wyważyli drzwi bo mysleli ze sie cos stalo mu albo zesłabl na kiblu..a tam co zastali?.i ja to też wdzialam ..to najgorsze bylo..scena straszna..on i ona sie zakleszczyli podczas seksu ..rozumiecie?pan mlody zdradzil swoją zone w dzień slubu ..a do tego spotkala ich taka kara..wezwala od razu ksiedza który unieważnil slub a potem karetke ..co za wstyd mieli.nie zapomne tego wesela nigdy..

Gość chrupiąca bagietkaa
o mamuniu:D:D

Gość hmmmmm...
z tego co mi wiadomo ksiądz sam nie może unieważnić ślubu :o

Gość fdsgstgg
KSIADZ MOZE CHYBA W CIąGU 24 GODZIN..CZY JAKOS TAK..

Gość srali muchy srali......

Gość no i co meaaa
znów krytykujesz idiotko- co wejdę na temat to szanowna pani się wymądrza:O

ubawiłaś się? to tylko świadczy o Tobie, reszta gości a zwłaszcza panna młoda na pewno umierała ze śmiechu:O pod warunkiem, że choć 1/3 z tej historii to prawda

Gość Żmiija
pitu pitu historyjka opowiadana od lat, prawdziwa tak bardzo jak to że ksiądz unieważnił małżeństwo od razu :P

Gość IDIOTYZM111
co za bzdury!! ile masz lat?? 13??

Gość vjbn
no sa i takie przypadki ;/ jejeu, idiota, dobrze , ze dluzej nie byli malzenstwem i dobrze, ze wszyscy widzieli , nie bedzie sie wypieral i wogole -jemu tak bardzo dobrze !!! Dziewczynie wspolczuje, ale i niech sie cieszy ,ze dowiedzila sie z kim by byla.Bedzie bolec dlugo,ale moze czeka na nia ktos lepszy, a slob byl pomylka.

Gość zaswiadczenie
U mojej mamy w pracy tez była kiedyś taka sytuacja. Dwoje pracowników kochało sie w magazynku i ktoś nagle tam wszedł. No i trach ze strachu zakleszczyli się. Wstyd był wielki bo oby dwoje w związkach małżeńskich. Obydwoje z rodzinami się wyprowadzili. Dopiero potem dowiedziałam sie ze w takich sytuacjach wystraczy tylko jednego z zakleszczonych niespodziewanie uszczypać :D

Gość zero prawdopodobieństwa
prowokacja i to durna

Gość kefeterek
snilo ci sie i teraz pieprzysz

Gość fvdgs
ale swoja droga ja wam powiem ze w moimmiescie byla sytuacja odwrotna panna mloda zdradzila z dróżbą jej byłym a najlepszym kumplem pana młodego i wlasnie w kiblu ich nakryl ojciec pana młodego bo ona sobie suknie przytrzasnela drzwiami słuchajcie jak oni sie przewracali pod tym domem weselnym nosy porozkwaszane no max! bili sie po mordach jak mało kto oczywiscie ślub unieważniony na drugi dzień ale wstyyyd na całe miasto juz nawet wole nie myslec co ta laska miala we wsi skad pochodzila bo ona z jakijś pipidówy hehehe no komedia mowie wam