Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jkestem

moj były ma moje zjęcia w negliżu ... co robic?/

Polecane posty

Gość jkestem

wiem, wiem wiem.. to byla GŁUPOTA... niepowtarzalna GŁUPOTA... ale niestety stalao sie bylam młoda, głupia... i ślepo zakochana... :( bylismy z soba 1,5 roku.. pierwsza wspolan kapiel.. na szczescie widac 'tylko' gore na tych fotkach:/ mialam wtedy 18scie lat:/ ale po tym incedencie bylismy kolejne 1,5 roku, to miala byc ta milosc ale jak to bywa to nie była.. :/ zerwalam ja... spotakalismy sie po fakcie i pow, ze ma moje zdjecia i ze bardzo go prosze zeby zatrzymal je dla siebie, pow ze ok, tym bardziej ze pc mu sie zepsul i oddal go do czyszzenia... ALE ostatnio widzialam jego zdjeci an NK z okresu kiedy bylismyr razem.. wiec chyba wszystkich zdjec nie stracił.. :/ od czasu kiedy nie jestesmy razem minal rok.. jest cisza... ale osotnio cos mnie tak dziwnie przeczuwam:/ nie moge z nim porozmawaic bo nie ma o w Pl... wiad osobiste odpadaja bo moj byly chlopak by sie wscikl co robic?:(

Gość gospocha
dlaczego panikujesz ? skoro do tej pory tych zdjec nie wykorzystal to juz chyba nie wykorzysta ? nie wiem jak sie rozstaliscie, ale w koncu nie kazdy facet jest chamem, ktory rozsyla zdjecia bylych w neglizu

Gość jkestem
kurde nic nie zrobil do tej pory... wiem ze on świety nie jest:/ ale obiecal mi ze napewno nigdzie tych fotek nie pokaże (podobno ich tez nei ma...) ale wiecie jak to jest... facet to facet... a rozstalismy sie w chyba nrmanlniej sytuacji.. humroach.. bez jakosc zalu.. poporstu...

Gość asiulajg1
Też byłam w takiej sytuacji...No moze troche gorszej bo bylamszantazowana takimi zdjeciami...Cos za cos i jakos udało mi sie odzyskac płyte na której były zapisane...Jezeli do tej pory ich nie wykorzystał to chyba tego nie zrobi...Staraj sie życ z nim w zgodzie to nie zrobi Ci na złość

Gość gospocha
mysle, ze przesadzasz, jak bedziesz tak histerycznie zabiegac o te zdjecia to jeszce mu podsuniesz jakis glupi pomysl, w stylu rozeslanie ich kumplom, moj tez ma, o ile nie zgubil takie rozbierane zdjecia, ale nawet jakbysmy sie rozstali, nie rzadalabym ich zwrotu, w koncu ma chyba tyle przyzwoitosci ktos kto niby kocha i nie ma powodow do zalu

Gość jkestem
od tamtej pory niemialam z nim jakiegos specjalnego kontaktu.. jego pratycznie w pl nie ma... ale bedzie jakos w listopadzie.. myslsicie zeby sie z nim umowc i spytac o te nieszczesne zdjęcia??

Gość jkestem
gospocha - chyba masz rcaje.. nie ma co wywoływac wilka z lasu.. czyli pytac sie go czy nie... ?

Gość Żmiija
wiesz, skoro nie zrobił tego w największych emocjach (po rozstaniu), to raczej już nic "spektakularnego" z nimi nie zrobi więc nie bój się że ujrzysz je kiedyś w necie - zwłaszcza że było kilka głośnych spraw zakończonych procesem i więzieniem ale bardzo prawdopodobne jest, że jego kumple już je widzieli

Gość jkestem
he.. to ze wiedzieli to sumie moge pow, ze nie bylabym zaskoczona:/ i przupuszcza ze wiedzą 'weiecej' niz ja sama na temat naszego zycia seksualnego:(... ale za bledy mlodosci niestety trzeba płacić:( ... jestem zla sama na siebie ale teraz czasu nie cofne.. ale gadac znim czy zostawic sprawe?

Gość jkestem
no to teraz mnie tktos powyzszymym linkiem 'zacieszył'... kur** zaczynam sie bac:/ ale ja go nie zdradzilam, nei zranilam.. w sumie poszlo jak po masle, bo po mnie w nidlugim czasie znalazl sobie kogosc.. ja zreszta tez... choc wiem ze on mnie kochal...

Gość Żmiija
Jeśli to nie były fotki "ginekologiczne", to nie masz czego się bać. Żadnego skandalu z tego nie będzie... Fotki z nagimi piersiami robią sobie setki kobiet, np. na plaży itp. Nie przejmuj się i nie gadaj z nim o tym Po pierwsze nie będziesz miała żadnej pewności, czy on pozbędzie się tych fotek, nawet jeśli wymusisz na nim taką obietnicę a po drugie jak on zobaczy, że tak strasznie się przejmujesz tymi zdjęciami, to może chcieć to wykorzystać

Gość asiulajg1
na te linki to nie patrz bo tu chodzi o to zeby na nie klikac a ktos zbiera za to kase...On Ci napewno czegoś takiego nie zrobi...juz dawno by je wykorzystał gdyby chciał...moze juz nawet ich nie ma:)Głowa do góry

Gość asiulajg1
A tak poza tym to chyba ma swiadomosc tego ze mogłby słono za to zapłacic...Nie przejmuj sie:)

Gość jkestem
Żmija - zdjęcia.. sa tylko z moja twarza i piersiami.. nawet brzucha nei widac.. ale i tak jestem na siebie wściekla za sawoja glupote.. :/ asiulajg1 - dziekue za wsparcie, pewnie masz racje.. ogolnie jestem panikara i zyje jak na szpilkach jeszcze dzis ogladlam jakis reportarz o podobnych sytyacjach... :/

Gość jkestem
linki powyzej - dziekuje za podbijanie tematu... :)

Gość jolcia65
ty go możesz podać do sądu za te zdjęcia ja jego dałam zawiadomienie do redakcji kafeterii oni może cos poradza

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaabbbbbc.
jkestem - nie panikuj na zapas. jest dorosly, nie opublikuje ich, balby sie policji. zapomnij i zyj dalej, nie przypominiaj mu o nich.

Gość Remiq
Koles miał świetny pomysł.Moja przez 1,5 roku jak byliśmy razem spotykała się ze swoim najlepszym kolega.Z tego co wiem również raz w tym celu.Upewniam sie i jeśli tak to będzie podziwiała bogata kolekcję swoich zdj gdzie tylko się da.Szmatom mówimy stanowcze NIE ! I to nieważne czy żeńskim czy męskim.Uważam że jeśli natomiast ktoś się rozstaje normalnie i jeśli w czasie związku nie było zdrady to wtedy niepowinien zamieszczać takich zdjęć bo wtedy to jest chamstwo a nie zemsta.Pewnie większość ludzi co to czyta była zdradzona i wie co to za nieciekawe uczucie.a ja ją naprawdę kochałem a teraz jak słyszę "starogard gd" to mnie trzęsie kurwa

Gość jolcia65
do aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaabbbbbc co ty piszesz że on nie opublikuje te zdęcia a co on teraz zrobił na każdym forum jest tylko [pod innymi pseudo, i ty mówisz że on nie opublikował pomyśl trochę

Gość bfgjs
EEe nie sadze zeby sie odwazyl cos z tym zrobic, bo zlamalby prawo

Gość facet po 30
Opublikuj je sama będziesz miała z głowy