Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ech mam ten sam problem..

zauwazyliscie ile teraz ludzi ma problemy psychiczne?

Polecane posty

Gość upupupupupupupupup
Ja sie spodziewalem takiej konkretnej wiedzy ktora mi umozliwi zdobycie i wykonywanie pracy nawet jak moj stan sie nie zmieni --- A tu o takich pierdolach --pewnie u Ciebie w tym studium tez tak bylo

Gość upupupupupupupupup
tak to ja

Gość chcąca a nie mogaca
to tak jak ja siedze w gownie i nie mam na siebie pomyslu :o powoli to sie chyba naawet jakie smysli samobojcze pojawiaja, bo po co w takim gownie siedziec.. :(

Gość upupupupupupupupup
Ale u ciebie to stosunkowo krotko trwa u mnie juz ze 3 lata.

Gość upupupupupupupupup
Ja sie boje ze ludzie widza po moim zachowaniu gestach takie wycofanie lek niepewnosc --ze to co mowie jest takie nieciekawe --staram sie zartowac i nawet sie smieja ale mi sie wydaje ze to z grzecznosci

Gość chcąca a nie mogaca
no nie wiem czy stosunkowo... raczej dluzej.. to nie sa 2 , 3 miesiace :( a studium na poczatku mnie krecilo a po obronieniu, sie totalnie sie znudzilo i nawet swiadectwa nie odebralam, czujesz? :o strasznie szybko mi się wszystko nudzi.. a tobie sie zdaje, ze ludzie to widza , tego nie widac chyba ze ktos cie naprawde dobrze zna.. chyba brakuje nam obojgu pewnosci siebie i porządnego kopa w dupsko z rozpędu.. moi znajomi mysla ze jestem odwazna , wiem czego chce i mam co chce , a w środku sam wiesz co sie dzieje..miekka jak wata jestem

Gość chcąca a nie mogaca
z reszta z tego co widze jesteś madrym facetem wiec bierz się za siebie i to szybko! kurva zeby to bylo tak latwo zrobic jak powiedziec :(

Gość chcąca a nie mogaca
i tez widze ze jestem w goracej wodzie kompany jak ja i wszystko musisz miec od razu.. tylko wiesz ze malymi krokami do celu? inaczej sie nie da i strasznie nad tym ubolewam :o ale co by to bylo gdyby w zyciu bylo za latwo? ludzie nie musieli by sie wysilac, starac, rozwijac, i przeć przed siebie..

Gość chcąca a nie mogaca
kąpany mialo byc

Gość upupupupupupupupup
Moze kiedys nas cos nagle natchnie--i zapomnimy o tym wszystkim :)

Gość upupupupupupupupup
Dobra ide papa

Gość hhkft8yy
nie wiem dokąłdnei o cyzm jest topik ale widze że pisza tu osoby które popadły wmarazm i depresyjme nastroje... ja tez do nich należąłam. skończyłąm całkei ciekawe stuida, szybko udało mi się znaleźc całkeim fajną pracę. Miałam umowę na rok i po orku mi jej nei przedłużyli... zapadąłam się ttk w sbnei tak bardzo nie chicąłm nic robić - czułąm się tak beznadziejna... ż yłąm jak piszecie - psąłm do południa i net głownei kafe... nei pracowałm pona d rok a pona dpół roku nei mogłam się zebrac nawet na napisanie jednej cv czy nawet pójście po zasiłek do PUP. Pracowali nade mną ordzice i mąż choć miłe to ei było bo czułąm sie jeszcze bardiej do dupy ale w końcu jakos posżło i zaczełam normalnei funkcjonwoac - pracować mieć wąłsne zycie i zdnaie... i nagle mojemu mężowei nei spodobało się że żona ma nagle własne zdnaie na zycie i na coś sie nei zgadza czy czegoś żada... ale to juz inn a historia. Jestem jednak z siebie dumna że jakoś sie podniosłam... ale moja wiara w siebi włąsne możliwości jest znikoma dalej - musze dalej nad tym pracować

Gość chcąca a nie mogaca
w jaki spodob pracowalas nad soba hhkft8yy ? pa upup odezwij sie czasem:)

Gość uppppupppppppppppppppp

Gość Powiem wam ze
kto ten temat podbil? i po co