Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mąż swojej żony

Żona powiedziała że moi rodzice przez swoje zady

Polecane posty

Gość zws
widac ze jedynaczka bo wyrachowana i zmanierowana starsznie. mnasz cos do zmanierowanych moze?

Gość mąz swojej żony
Zupełnie nie zgadzam sie z ankietką. Nie cenisz moich rodziców . No dobrze. Tylko nie wiem dlaczego ich nie cenisz. Za to że nie są bogaci ? Nie rozumiem I nie są to tylko słowa. Są to słowa które ranią . I są to słowa przez które wiem że żona mnie nie szanuje ani moich rodziców. Jeszcze kilka innych tekstów usłyszałem od żony.te chyba jednak były najboleśniejsze.

O w mordę:O Słyszałem coś podobnego i jakiś czas wytrzymywałem ale jak zaczęło się to powtarzać to kurwica mnie wzięła i mam panią przemądrzalską gdzieś i daję jej to jasno do zrozumienia.Natomiast nigdy nie użyłem jako argumentu wytykania zachowwań jej rodziców. Powinieneś dać pani żonie popalić bo to będzie się nasilało ,a Ty chłopie zaczniesz wypalać się psychicznie. Pozdrawiam i kciuki trzymam.

Gość Kidor
Powiem wam tak kiedy ktoś mnie uderzy specjalnie albo będzie mnie przezywał dostaje haimy ale kidy już sie bijemy i jak mnie uderzy np w czuły punkt to dostaje haimy mediny i wtedy nie panuje nad sobą jestem wściekły i bardzo silni przeważnie wtedy wygrywam