Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak go delikatnie splawic

Jak go delikatnie splawic??

Polecane posty

Poznalam kogos przez neta. On zobaczyl mnie na jednym z portali, napisal maila, ja odpisalam. Przy czym napisalam cos o zdjeciu. On dal mi wiec linka do swojego zdjecia. Ja z ciekawosci otworzylam, ale jemu powiedzialam, ze nie otwiera mi sie... Wiem, glupio zrobilam, ale nie moglam inaczej... Po prostu okazalo sie, ze jest strasznie brzydki. Mozecie mnie zwyzywac, ze jestem pusta, ze kieruje sie wygladem, bla bla bla, mam to gdzies. Nie wyglad jest dla mnie najwazniejszy, ale nie ukrywam, ze tez sie liczy. No i koles ewidentnie mi sie nie podoba. On zasypuje mnie wiadomosciami, ja nie potrafie tak po prostu olac... Musze go splawic jakos delikatnie, ale nie mam pojecia jak, zeby go nie urazic... Macie jakis pomysl??

Gość gffdfdg
Powiedz, że z kimś kręcisz.

Ale on pisze do mnie dopiero od 3 dni, to nie napisze, ze nagle zaczelam z kims krecic na powaznie... Chociaz myslalam o takiej opcji.

zapytaj go o religie albo poglady polityczne. np zapytaj sie go czy jest za po. jak bedzie za to powiedz mu ze nie mozesz byc z osoba ktora ma takie stanowisko(mimo np ze ty tez za nia jestes) bo to sa istotne sprawy i musicie sie w nich zgadzac. mozesz zapytac sie o muzyke, charakter, o cokolwiek, wazne zebys nie zgodzila sie z jego pogladami itp

No to jest jakis pomysl :) A inne propozycje moze??

zrob tak zeby on przestal pisac. zacznij sie uzalac nad soba jaka jestes gruba, nudna, jak siebie nie lubisz- to tez odstrasza facetow. jak on jest imprezowy to napisz ze ty lubisz tylko siedziec w domu, z kolei jak jest domatorem to napisz ze ty jestes bardzo imprezowa.....