Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lusesita de Milagros Dolores

mam krzywą macicę - czy ktoś się z tym spotkał ?

Polecane posty

Ja tam macicę mam chyba prostą :P za to nerkę mam krzywą i w dodatku niedorozwiniętą więc nie mogę być dawcą :O Nie wiem co gorsze :P

Gość ja mam krzywą
w pewnym sensie bo mam dwurożną... nie jest jak kółeczko tylko jak serduszko ze szpiczastymi końcami...

Niektóre kobiety tak po prostu mają. Zależy od indywidualnej budowy. Ja mam 3 dzieci. Za każdym razem kiedy byłam badana ginekolodzy informowali mnie o tym, że mogę odczuwac bóle w tylnej części kręgosłupa. Jednak żadnych bóli nie odczuwam, czuję się świetnie, wszystkie porody przeszłam bez problemu, więc raczej bym się tym nie martwiła...

Gość to nic takiego
70% kobiet ma przodozgięcie lub tyłozgięcie macicy , to nie jest zaden wielki problem , ja takze mam i urodziłam 2 dzieci bez problemów.

Gość sprawdzasz czy znajomi
dziecko rodzilas i wtedy tego nie zauwazyli ? czy tez od jakiegos czasu ci sie krzywi ?

Gość isabelanna
hej. ja też mam krzywą macicę. dowiedziałam się o tym przy ostatnim badaniu. jestem w 5 m-cu ciąży. teraz już wiem skąd biorą się kłucia i bóle w okolicach jajników. moj gin powiedział że to nic takiego i jedynie te dolegliwości będą mi dokuczać. wcześniej nic nie wskazywalo na to, by z macicą było coś nie tak. nie miałam bolesnych miesiączek. teraz trochę się męczę ale ważne, że nie jest to zagrożeniem dla dziecka :)

Gość chora
ja mam macicę przesuniętą na lewo, to znaczy po lewej części ciała a do tego przodowzgiecie.

Gość oj mam sentyment
jak siedzi u chłopaka to na pewno nie klika . :classic_cool:

Lusesita de Milagros Dolores> czyzbys nalezala do tych mam, ktore swobodnie rozmawiają ze swoimi dziecmi o seksie? ;) sorki, ze pytam, ale tak swobodnie jej powiedzialas "kochana coreczko, twoja mama jeszcze uprawia seks" ;) no nie wierze :) a nie wierze, bo mnie tego nie nauczyli, a jak cos moja zaczyna pbrzakiwac to mnie tylko ploszy :O a juz duza baba jestem :O

tak Sweet... z moją córką swobodnie rozmawiam o seksie od momentu gdy jakieś dwa lata temu zaczęłyśmy rozmawiać o antykoncepcji ;) jestem nowoczesną mamą :classic_cool: postanowiłam ze będę tak z córką rozmawiać poniewaz nie miałam tak dobrego kontaktu w tych sprawach z moją mamą....

ja ostatnio slyszalam dziwne skrzypienie łózka z pokoju moich rodziców:O:O:O nie mam ochoty teraz na nich patrzec bleee:o a mam troche wiecej lat niz 18 :o

mysle ze chodzi jej o te rozmowy ;) bo widzisz pytam sie ciebie bo zastanawiam sie jak to moze wygladac, co siadacie sobie i potraficie powiedziec w jakich pozycjach bylo wam ostatnio wygodnie? ;) jakas nienauczona tego jestem niestety :O

kochana jak ja to kiedys uslyszalam, to wylam pol nocy, spac nie moglam, na wymioty mnie zbieralo :O dla mnie to obrzydliwe, ale dlatego ze tak mnie nauczono :O

luska pominelas mnie chyba skopiuje jeszcze raz ;) mysle ze chodzi jej o te rozmowy bo widzisz pytam sie ciebie bo zastanawiam sie jak to moze wygladac, co siadacie sobie i potraficie powiedziec w jakich pozycjach bylo wam ostatnio wygodnie? ;) jakas nienauczona tego jestem niestety :O