Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olusia10630503

Czy wrocic do byłego ?

Polecane posty

Gość olusia10630503

Mam problem 3miesiace temu zerwał ze mna moj były bylismy ze soba rok czasu bardzo sie kochalismy i do tej pory ja go kocham i wogole.. on mow ze mnie tez kocha.. lecz jak chciałam doniego wrocic on mowił ze nie itp... jakis miessac temu jak z nim gadałam.. to spytał sie mnie czy bym do niego wrociła jak była by taka mozliwos ja mowie ze bym nie chciała wrocic .. tak .. ale go kocham i wiem ze w gebi siebie chcem z nim byc bo taka praawda ale to takie gadanie i gdy sie spytałam o to samo on powiedział ze mozliwe zeby wrocił.. teraz czasami sie spotykamy na godzinke czy cos i jest tak jak dawniej przytulamy sie całujemy itp.. musze dodac ze on zerwał przez to ze sie spotykałam z innym.. ale zauwazył ze sie zmieniłam specjalnie dla niego..i powiem wam ze lepiej mi z tym jaka tera jestem.. niz taka jaka byłam wczesniej.. bo robiłam mu wantury o byle gowno ze spoznił sie 2godziny . co mnie przepraszał i mi zawsze wytłumczył dlaczego tak sie musiało stac.. itp.. ja go dalej kocham.. nie wiem czy próbowac byc z nim i wgole aby było tak jak kiedys... musze sie jeszcze przyznac ze powiedziałam mu po 3miesiacach po zerwaniu ze jestem Bi ..on to zaakceptował i powiedział ze fajnie.. i mu sie to spodobało.. a w trakcie bycia razem było dobrze miedzy nami .. oprocz kłotni wiem ze mowi sie ze dwa razy do tej samej rzeki sie nie wchodzi ale czuje ze go kocham .. prosze pomozcie

Gość KAfetariusz
:) sama zdecyduj.