Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lekko zaskoczona

zmiana stanowiska

Polecane posty

Gość lekko zaskoczona

Słuchajcie kochani... Mam taki problem nie problem ale aly dzien juz sie zastanawiam jak sie mam na to zapatrywac... Pracuje w duzej firmie, gdzie jest wiele działów, wydziałów, wiele filii itp. Nie bede mowila dokladnie gdzie :) Pracuje kilka miesiecy, po pol roku dostalam propozycje lepszego stanowiska no i sie zgodzilam :) I dzisiaj przychodze do pracy a tu niespodzianka. Szef wezwał mnie do siebie i zaproponowal jescze lepsze stanowisko bo zwolnil sie wakat. Ktos mi powie ze powinnam sie cieszyc ale ja nie wiem czy to powod do uciechy. Zaczelam sie zastanawiac, ze moze na tym co teraz jestem ( a jestem dopiero miesiac) nie sprawdzam sie, ze moze pracownicy chca sie mnie pozbyc itd ;) Po drugie powiedzial mi wprost ze dowiedzial sie ze obecnym stanowiskiem jestem rozczarowana bo spodziewalam sie ambitniejszej pracy... Fakt faktem tak jest i nie ukrywalam tego. Jednak czuje sie zbita z tropu ze tak szybo mnie znowu przerzucaja... I jutro powiedzialam ze dam odpowiedz i nie wiem do konca co odpowiedziec chyba...

Gość lekko zaskoczona
no fajnie wrrr... :P Ja tu caly dzien o tym mysle a Wy to macie w 4 literach :P

Gość aaanaabelkaaaaaa
zazdroszcze to po 1, a po 2 lepsze tzn jakie? lepiej platne?

Gość lekko zaskoczona
i lepiej płatne i ciekawsza praca choc wieksza odpowiedzialnosc... ale dla mnie jest cos nie tak ze po miesiacu mnie znowu przenosza :(

Gość aaanaabelkaaaaaa
no rzeczywiscie troche dziwne, ale musisz miec spore kwalifikacje, ze cie przenosza... ja pracuje w szkole, bez perspektyw, jezyka ang :(

Gość lekko zaskoczona
nie martw sie, kiedys tez myslalam ze nie mam perspektyw... ale chyba ani jeno ani drugie nie daje zadowolenia :(

Gość cllcllllvv
jak dla mnie to nie masz wyboru. Pozwoliłaś sobie na zwerbalizowanie niezadowolenia w taki sposób, ze połowa firmy już wie. To jest tzw propozycja nie do odrzucenia. No chyba że się zwolnisz.

Gość lekko zaskoczona
tez stwierdzam ze nie mam wyboru - to jest takie fikcyjne podjecie przez mnie decyzji..

Gość cllcllllvv
Na drugi raz uważaj, co mówisz. I tak fajnie, że cię przesunęli wyżej.

Gość lekko zaskoczona
bylam szczera - a jak widze szczerosc poplaca chyba... lecz troche mi ucieli skrzydla w sensie psychicznym ;]