Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kruszynka1988

smutna

Polecane posty

Gość kruszynka1988

Życie już nie ma dla mnie sensu. Ja je po prostu przegrałam. Trudno , padło na mnie. Nie potrafie juz bez niego życ, nie potrafie zyc ze swiadomoscia ze juz nigdy nie bede mogla obudzic sie przy nim. Skrzywdził mnie niewyobrazalnie, widocznie jestem za wrażliwa na życie na tym świecie. Wszystko dookola mi sie wali. jak mu udowodnić że naprawde go kocham boje sie że jak odejdzie to sie załamie bo już jest naprawde żle zemną:(wiem że pisze tu to samo poraz drugi ale błagam dajcie mi jakies porady bo ja niewiem co robić jestem załamana mianowicie chodzi o to ze jestem od ponad roku z facetem od pół roku mieszkamy ze sobą :(ale on chce teraz sie roztac bo niespełniam jego warunków niemam wyzszego wykształcenia niemam prawka niepodoba mu sie że pracuje jako barmanka bo on musi miec dziewczyne za biurkiem i musi dobrze zarabiac jego mamusia też tak sądzi a ja go kocham z całego serca :(jeszcze mało tego to damian powiedział mojemu bratu żeby mi zabukował mi bilet do anglii i bez mojej zgody zabukowali go i mam jechac 12 pazdziernika a ja sie boje że sobie nieporadze kocham go :(prosze pomocy:(jestem zagubiona

Gość dhhhdhddd
smutasnie..wg mnie jestes tempa.widze po stylu pisania. wez sie ogarnij,wez do prawdziwej roboty,,trzeba sie bylo wczesniej uczyc..za pozno hrabino

Gość kruszynka1988
wiesz co mam srednie wyksztancenie ale niemam wyzszego a hrabiną nie jestem :(

Gość dhhhdhddd
ze srednim to teraz superasnej pracusi sobie nie wymarzysz.. zreszta po ciula tu siedzisz i zalisz,przemysl co moglabys jeszcze zrobic w zyciu..zaloz jaki swoj biznes- jak umiesz i wal wszystko..tego niedopapranca swojego Kofffanego menELA tez,który Toba pomiata najprawdopodobniej,niedlugo cie na syberie wywiezie jak sie tak bedziesz dawała..mamisynek

1. przecież wcześniej pisałaś, że skończyłaś zawodówkę. To nie jest wykształcenie średnie. Matury nie masz. 2. Wspomniałaś, że zapisałaś się do szkoły wieczorowej. Jak możesz w takim razie wyjechać skoro się uczysz? 3. To nie dziewczyna powinna udowadniać chłopakowi, że go kocha.

Gość a ja powiem...
daj sobie z nim spokój. facet się głupio zachowuje. nagle mu sie przypomniało że nie masz wyższego wykształcenia? wymyśla pierdoły żeby się tylko Ciebie pozbyć

Gość kruszynka1988
tak ale chodze do 2 klasy liceum wiec mowie ze juz srednie prawie skonczone

Gość dhhhdhddd
to Ty juz wyprzedasz fakty..srednie sie ma po ukonczeniu LO

A nie szkoda Ci rzucić szkoły? Jak wyjedziesz to prawdopodobnie zawsze będziesz mieć tylko wykształcenie zawodowe. A zobaczyłaś na własnej skórze jak teraz ważna jest skończona szkoła.

Gość kruszynka1988
wiem:(ze bede miała srednie po jej ukonczeniu:(ale błagam dajcie mi jakies porady co ja mam robić jezeli kocham go

Gość kruszynka1988
no właśnie niechce wyjechac tylko jak im to przetłumaczyć:(

Gość dhhhdhddd
pogadaj z nim i powiedz ze co to za rzadzenie Toba,co sie bawi w dominę..ja bym go tak op ie prz yła ,że by mu w pietasy poszło..nie dawaj się..widac ze on jest gUru ,bo Ty jakas niedolezna,zdesperowana i bezsilna udajesz,albo jestes

Gość kruszynka1988
nie udaje ja już przegrałam ale śmieszy mnie fakt że on jest po technikum a chce dziewczyne za biórkiem:(i z wyzszym wykształceniem

Gość dhhhdhddd
bo to dupek,tylko Cie omamił a Ty sie zapewne boisz rozstac,bo skoro masz depreche to sadzisz ze zostaniesz sama...ble ble ble uip etc itd i juz nie natrafisz na zadnego faceta ktory by Cie chcial..

Gość kruszynka1988
dhhhdhddd widze że ci do śmiechu kiedyś to ty mozesz prosic o pomoc

Gość kruszynka1988
Zwodniczy Aniołek dziekuje powiedz mi co zrobic żeby sie odkochac:(

Gość tra tra lalalala
Zwodniczy Aniołek smieszne ja mam srednie a bylam z chlopakiem ktory ukonczyl tylko gimnazjum

Zapchaj sobie czas, żeby jak najmniej o nim myśleć. Znajdź jakieś pożyteczne albo przyjemne zajęcie. Kiedy ja rozstałam się z narzeczonym zaczęłam szaleć, chodzić na dyskoteki, spotykać się ze znajomymi, randkować. Wkrótce poznałam innego chłopaka i szybko mi miłość do poprzedniego przeszła. Bo nowy facet to najlepszy pocieszacz pod słońcem. I pamiętaj, że wykształcenie to bardzo ważna rzecz. Ucz się, a Twoje przyszłe życie będzie łatwiejsze.

tra tra lalalala - ----> Ja mam wykształcenie wyższe i spotykam się z chłopakiem, który chodzi do szkoły pomaturalnej. Według mnie to go nie skreśla w moich oczach, ale będę go szczerze namawiać żeby poszedł na studia. Będzie mu łatwiej w życiu.

Gość kruszynka1988
aniołku dziękuje myslisz że pomoże ja go bardzo kocham

Napewno ;) Ja też myślałam przez pewien okres, że nic dobrego mnie już w życiu nie czeka. Ale czas leczy rany. Wiesz nawet w podobnym wieku jesteśmy bo ja 87 :D

Gość kruszynka1988
ja ci napisałam wczoraj numer gg w mejlu mozesz sie domnie odezwac aniołku

Gość kruszynka1988
ale dzis?????

Gość kruszynka1988
:(