Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co za niesprawiedliwość

Zazdroszczę bogatym ludziom

Polecane posty

Np taka beznadziejna Kinga Rusin zarabia po 40 tys miesięcznie a mnie nie stać na aparat za śmieszne 2 :( Polska rzeczywistość jest bez sensu

no jakbym chociaz jedna pensje dostala w wysokosci 40 tys:P akurat jestem w trakcie wymian plomb na biale swiezutkie:P i juz wiem ze dbanie o zeby kosztuje majetek:o

a mnie najbardziej wkurza to,ze w reklamach lub innych programach rozrywkowych,takich jak taniec z gwiazdami,gwiazdy tancza na ludzie,itd wystepuja same gwiazdy,ludzie,ktorzy i tak maja szmalu po dziurki w nosie,czyli bogaty daje prace bogatym,a my biedne polaczki ogladamy to i placimy jeszcze za abonament ;)

Gość najlepiej zazdrościć
nie lepiej wziąść się za robotę?

Najbardziej frustrujące jest to,że jak ktoś ciężko pracuje to zarabia grosze,a te "gwiazdy"dorabiają się na niczym.Taka Doda-śpiewa przeciętnie,ale zasłynęła tym,że ubiera się jak szmata i zachowuje jak ostatnia wieśniara.Tacy ludzie u nas zarabiaja miliony,Teoretycznie każdy mógłby tak robić,wystarczy tylko znaleźć jakąś okazję żeby się wybić

Gość frappe*
wziąc* jesli juz :P a tak naprawde, oprocz ciezkiej pracy , trzeba byc jeszcze pod szczesliwa gwiada urodzonym . o.

tak jak ten program,rewia gwiazd czy cos,nie pamietam tytulu, Spiewaja aktorzy,ktorzy glosu nie maja,dla nich to jest fajna zabawa,tak jak dla nas wystepy karaoke,tylko,ze oni za ta zabawe maja placone kupe szmalu za kazdy odcinek

będzie bolalo------co masz na myśli?Mam nadzieję,że kupię,ale przedtem muszę czekać jeszcze miesiąc na staż,a potem miną 3 zanim uskładam z wypłat :O

Gość OSCAR ROSEN
RECEPTA NA ZŁY I NIESPRAWIEDLIWY LOS ,MYŚLENIE ŻE SIĘ JEST NAJSZCZĘŚLIWSZYM CZŁOWIEKIEM NA ŚWIECIE ,A WSZYSTKO SIĘ UŁOŻY.

Gość na kafe nie pogadasz o biedzie
tu same "bogole" tu się tylko o pipkach i cycach gada

Gość kayerra
od zawsze tak jest -bogaci dochodza do kasy dzieki wyzyskowi biednych -patrz ziemia obiecann a-film i ksiazka- wlasciciele afabryk, hoteli-placa gówno a smai maja milony

Gość Jestem Wampuś:)
Wyjść jest kilka, można się bogato urodzić ale na to wpływu niestety nie mamy. Można bogato wyjść za mąż albo się ożenić :), a to chyba jeszcze przed tobą, prawda ?