Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szkoda_slow____

Mam ogromny problem z ...

Polecane posty

Gość Bize
hehehe :) ja w sumie jestem ciekawski, to wszystko co ona to ja musialem najpierw zbadac i sie dowiedziec co i jak ; ) a nadzerka hm... to w sumie jest blona sluzowa wiec jesli cos z nia jest nie tak moze to poniekad wplywac na poped.... Przy nadzerce wystepuje bol podczas stosunku wiec to tez dodatkowo moze odstraszac. Ale nie jest to raczej zwiazane z brakiem ochoty na "zblizenia" w sesie przytulenia itd.. moze Ty po prostu nie masz takiej potrzeby? nie kazdy musi byc jak mix cocolino

Gość szkoda_slow____
Moj też wie o problemie i co jakiś czas wracamy do niego jak mamie takie "ciezkie dni" jak dziś ... Czasami chce sie przytulac, calowac, kocha (serio!) ...trwa to nieraz nawet tydzien, moge kochac sie dzien w dzien, ale to takie odosobnione przypadki ... starałam się wracac uwagę co wtedy działo się innego w moim zyciu, czemu teraz a nie potem ale nic konkretnego nie było ... zamiast sexu wolałabym iść na spacer...porozmawiać...obejrzeć film .. gdy mnie caluje myślę tylko, że znów wpycha ten język, wolałabym zwykłe cmok... gdy tuli zaczynam się bać że pocałuje w szyję a potem znów i znów i nabierze ochoty na coś więcej ... Generalnie tule się tylko z nim .. w rodzinie u mnie nigdy nie było czułości i wyznań głębszych ....

Gość Bize
a wlasnie, te problemy moga tez pojawiac sie gdy wystepuje jakis problem. W czyms Ci podpadl? o cos masz do niego zal? moze jest za blisko mamusi a Ty czasem jestes na boku? Masz problem z kasa, praca, szkola lub innymi sferami zycia? cokolwiek z czym czujesz sie niesfojo i jakos nad Toba ciazy. Czesto bywaja to rowniez przyczyny psychologiczne...

Gość znam to...
moze jak cocolino nie ale dlaczego ja jestem jak mrozonka Hortex z drugiej strony?? nadzerke juz tez mialam, wyleczona, zapomniana...nie widze za bardzo zwiazku.. akurat bol nie jest dla mnie przeszkoda lubie jak troche poboli hehe ;) tylko ze ja wlasnie tak mentalnie jakos mam bariere, to samo mam z dotykaniem piersi...nienawidze tego, trafia mnie cos jak widze te wedrujace lapy...

Gość Bize
np moja byla :) byla wylaczona z zycia intymnego przez problemy z kasa. Przeprowadzka do nowego miasta, praca, studia. I z igraszek nici na dlugo...

Gość Bize
Ty nie lubisz dotykania piersi a inne to uwielbiaja. Inne nie chca slyszec o seksie analnym, Ty o tym wspomnialas. Ludzie sa rozni na swicie a grunt to zaakcepotowac siebie, swoje potrzeby i partnera. Na tym chyba polega zwiazek i szczescie aby moc sie zaakceptowac i zyc ze soba tak jak nam pasuje? Z czasem i tak Ci przejdzie jak przestaniesz o tym myslec :) a jak on bedzie sie chcial pobawic bibalkami to i tak to zrobi malo swiadomie dla Ciebie, chociaz przez chwile i mu wystarczy :)

Gość a czy ty
to ja moge byc potencjalnie jednym wielkim chodzacym problemem. musze sobie naprawic zycie, tylko ze wszystko dzieje sie w zasadzie juz z moim, wiec on wie jaka jest sytuacja i niesamowicie sie wspieramy w wielu sprawach :D

TO SIE NAZYWA OZIEBLOSC ,Z CZASEM BEDZIE CORAZ GORZEJ I GORZEJ AZ TWOJ FACET POWIE DOSC I POJDZIE PO BANDZIE ,PO CZYM PRZYJDZIE PLACZ I ZGRZYTANIE ZEBAMI,I BEDZIESZ ZALOWAC I POWTARZAC SOBIE .ZE JEDNAK ALE MOGLAS INACZEJ.....PRZECIEZ KORONA Z GLOWY BY MI NIE SPADLA

Gość a czy ty
skubidu - w moim przypadku to awykonalne, nawet nie bede tlumaczyc 💤

Gość szkoda_slow____
znam to ... z tymi piersiami mam tak samo chociaż jest to moja najbardziej erogenna strefa ...szlak mnie trafia jak chce je dotknac, nawet jak tylko rece blisko nich cala sie napinam i czuje w powietrzu ten dotyk ... ale potem juz jest calkiem przyjemnie ... problemow nie mam (odpukac) ani swoich ani z nim, naprawdę to fantastyczny facet, nie moge mu nic zarzucic, jestem na 1wszym miejscu, dba,kocha,szanuje ...dlatego tak bardzo boli mnie, że tak go ranię ... jest to mój drugi facet z którym mam takie problemy ...to nie to, że zaczęło się własnie z nim, to już trwało w poprzednim związku,który poniekąd przez to się rozleciał ... boję się że ten będzie kolejny

Gość Bize
no to wyjasnijcie wszystko. Jak sie sytuacja uspokoi i nie bedziesz ciagle myslala o tym o tym i o tamtym to bedzie ok... Zobaczysz. Kobieta jest dosyc skomplikowanym mechanizmem wiec wszystko musi byc poukladane zeby mogla sie odprezyc i poswiecic dla zwiazku ;) a facet? facet niech sie bierze do roboty i pomaga a nie marudzi :)

Gość a czy ty
bize - oj, nie, nie tedy droga :). ale powoli i do przodu

Gość Bize
tzn ktoredy? jasne ze powoli, szybko to mozna sobie tylko kuku zrobic ;]

Gość a czy ty
ok, ja zmykam dobranoc wszystkim i dziekuje za rozmowe 🌼

Niestety facet to facet ,mysli ta mniejsza glowa,wszystkie tego typu przypadki niestety ale tak sie konczyly,samo zycie:(

Gość znam to...
ja w sumie teraz to odkrylam, ale chyba wlasnie tych zabaw z piersiami nienawidze...sam seks przeboleje, calowac sie lubie (szkoda_slow ja tak dlugo trulam i pokazywalam az sie nauczyl calowac mnie tak jak lubie - jemu i tak wszystko jedno byle by sie calowac przeciez ;) ) Bize to prawda co piszesz, zgadzam sie z toba w 100 %, jesli chodzi o seks analny to zawsze bylam calkowita skrajna przeciwniczka, ale chyba teraz szukam juz alternatywy, co jak pewne sie zgodzisz nie jest zle :) a jesli chodzi o te nieswiadome zabawy to niestety, jestem tak przewrazliwiona na ich punkcie ze moze mu sie to jedynie udac we snie ale na to tez raczej nie ma szans, bo ja ide spac zawsze pozniej niz on (aktualnie mamy przymusowa rozlake to juz wogole wysiaduje na kafe ;) ) SKUBIDUBIDU a moze facetowi by korona z glowy nie spadla gdyby czasem pomogl sobie robotkami recznymi?? jakos u mnie to zdaje egzamin, chociaz na jakis czas a grunt to kompromis ale pewnie nie masz o tym pojecia...milosc czyni cuda ;)

Gość znam to...
a czy ty --- milej nocy..moze jeszcze kiedys uda sie nam pogadac :)

Gość szkoda_slow____
a czy ty ... dobranoc, spij dobrze :) I to ja dziekuje za podjecie wątku :)

Gość Bize
oj masturbujesz sie? czasem i to wplywa na poped seksualny. Po prostu przyzwyczjasz sie do przyjemnosci tego typu a od tamtej sie po prostu odzwyczajasz. A co do seksu analnego. Hmm, probowalem 2 razy. Raz bylo swietnie a drugim razem sam sie wycofalem. Nie wiem czemu ;) ogolnie rzecz biorac jestem maniakiem posladkow. Uwielbiam te rejony itd wiec powinno mnie to krecic bardzo, a jednak po tym jak sprobowalem nie jest az tak... ;) P.S. Nie ma nic lepszego jak kobieca pupa... MMm.... :)

Gość szkoda_slow____
znam to - podziwiam Cię babka :) Może spytac ile masz lat ?

Gość znam to...
szkoda_slow...zapewniam cie choc jestem kobieta, ze facet nie czuje sie przez to skrzywdzony (mam tu na mysli tylko tych normalnych facetow a nie pokroju pana SKUBIDUBIDU, ktorzy zadaja i nic wiecej), jesli cie kocha, mowi ci to, mowi, ze akceptuje, trwa przy tobie, mowi ze mu zalezy to tak wlasnie jest...facet to nie kobieta, nie kreci, mowi to co mysli, slowa dla niego maja dokladnie takie znaczenie jakie maja, zero podtekstow, niedomowien... :) tak juz sa skonstruowani...jak znajde wrzuce tu na dowod tego co pisze taki smieszny elaboracik daj mi tylko minutke

Gość szkoda_slow____
Jasne ... ja mam czas do rana :) Mam nocke w pracy :)

Gość znam to...
stara mrozonka juz jestem ;) mam 29 lat

Gość Bize
skad ja to znam... kilka razy juz mialem zdrowo przekicane przez walenie prosto z mostu :) jak to inaczej sie nie da :P ide spac... trzymajcie sie dziewczyny

Gość szkoda_slow____
Dzięki Bize za pomoc :) Kolorowych snow !!

Gość znam to...
trzymaj sie Bize dzieki za rady :)

Gość szkoda_slow____
znam to ... to już tylka we dwie zostałyśmy na polu walki ... dwie mrożonki :))

Gość znam to...
MANIFEST Proszę Pani, Panienko, Dziewczyno, Narzeczona, Kobieto, Żono i wszystkie inne Kobiety! Jeżeli czegoś chcesz, to wystarczy o to poprosić. Postawmy sprawę jasno: jesteśmy prości. Nie rozumiemy żadnych subtelnych, pośrednich próśb. Te pośrednie postawione bezpośrednio przed nosem też nie działają. Po prostu powiedz, czego chcesz. Jeżeli zadajesz pytanie, na które nie oczekujesz odpowiedzi, nie zdziw się, że otrzymasz odpowiedz, której raczej nie chciałaś usłyszeć. My jesteśmy PROŚCI. Jeżeli proszę o podanie mi chleba, to nie mam na myśli nic innego. Nie mam do ciebie pretensji, ze nie ma na stole chleba. Nie ma tu żadnych niedomówień czy żalu. My jesteśmy naprawdę PROŚCI. Nie ma sensu pytać mnie, o czym myślę, bo przez 96.5 % czasu myślę o seksie. I nie, nie jesteśmy opętani. To po prostu nam się najbardziej podoba. Jesteśmy PROŚCI. Czasem nie myślę o tobie. Nie szkodzi. Proszę, przywyknij do tego. Nie pytaj, o czym myślę, jeżeli nie jesteś przygotowana do rozmowy na temat polityki, ekonomii, filozofii, piłki nożnej, picia, piersi, nóg czy fajnych samochodów. Piątek/sobota/ niedziela = żarcie = kumple = piłka nożna w telewizji = piwo = tragiczne maniery. To coś takiego jak księżyc w pełni. Nie do uniknięcia. Zakupy nam się nie podobają i ja nigdy nie będę ich lubić. Gdy gdzieś idziemy, cokolwiek założysz, będziesz w tym wyglądać doskonale. Przysięgam. Masz wystarczająco dużo ciuchów. Masz wystarczająco dużo butów. Płacz to szantaż. Bankrutowanie mnie nie jest okazywaniem uczucia z twojej strony. Większość mężczyzn posiada 3 pary butów. Skąd ci przychodzi do głowy pomyśl, że pomogę ci wybrać z twoich 30 par tę, która najlepiej pasuje. Proste odpowiedzi jak TAK i NIE są doskonale akceptowane, bez znaczenia, na jakie pytanie. Jeżeli masz jakiś problem, przychodź do mnie tylko po pomoc w jego rozwiązaniu. Nie przychodź się użalać, jakbym był jakąś twoją przyjaciółka. Ból głowy, który trwa 17 miesięcy, to nie ból głowy. Idź do lekarza. Jeżeli powiem coś, co może być zrozumiane w dwojaki sposób, i jeden z nich spowoduje, że będziesz nieszczęśliwa czy zmartwiona, wiedz, że mam na myśli to drugie. Wszyscy mężczyźni znają tylko 16 kolorów. Śliwka to owoc, a nie kolor. I co to za pieprzony kolor ta fuksja? A poza tym - jak się to pisze? Lubimy piwo tak samo jak wy lubicie torebki. Wy tego nie rozumiecie, my również. Jeżeli cię pytam, co się stało, a ty odpowiadasz "Nic", wtedy ci wierze i jestem przekonany, że wszystko jest w porządku. Nie pytaj mnie "Kochasz mnie"? Możesz być pewna, ze gdybym cię nie kochał, nie byłbym z tobą. Reguła podstawowa w przypadku najmniejszej wątpliwości dotyczącej czegokolwiek : Wierzę w to, co najprostsze. MY JESTESMY NAPRAWDE PROSCI. PROSZE ROZESLAC TEN MANIFEST DO JAK NAJWIEKSZEJ ILOSCI KOBIET, ZEBY W KONCU ZROZUMIALY MEZCZYZN RAZ NA ZAWSZE !!! PROSZE RÓWNIEZ ROZESLAC GO DO JAK NAJWIEKSZEJ ILOSCI MEZCZYZN, TAK ZEBY WIEDZIELI ZE NIE SA SAMOTNI W SWEJ WALCE !!!

Gość znam to...
kurcze powinnam sie uczyc, jak zwykle mam milion lepszych rzeczy do roboty... ;) nie zdam tych egzaminow bez dwoch zdan :) ale przynajmniej bede bardziej namietna ;)

Gość szkoda_slow____
"przez 96.5 % czasu myślę o seksie. I nie, nie jesteśmy opętani. To po prostu nam się najbardziej podoba." ojojojojoj :)