Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szkoda_slow____

Mam ogromny problem z ...

Polecane posty

Gość szkoda_slow____
a cóż to za niedobre egzaminy Cię czekają ?

Gość znam to...
ja padlam na tej sliwce - slwika to owoc a nie kolor ;)

Gość znam to...
poprawiam i poprawiam i nie moge poprawic :) sie zachcialo starej babie na studia isc:) dwa durne przedmioty: wnioskowanie statystyczne oraz niemniej fascynujace standardy sprawozdawczosci finansowej... :)

Gość szkoda_slow____
ojoj, jak już slyszę cyferki to makabra ....jakby nie było inncyh wazniejszych problemów do rozwiązania np seks w związku :) :) Ale to już koniec września a tu jeszcze poprawki ?Wyrozumiali wykładowcy :)Takich się chwali ...

Gość znam to...
takie prawdziwe poprawki byly dwa tygodnie temu, to juz ciche terminy ;) najbardziej jestem zla na siebie za to ze to moje pierwsze poprawki, i tak po bandzie poszlam z najgorszych przedmiotow, ale coz jak sie ogladalo w czerwcu mistrzostwa a w sierpniu olimpiade to sie niemialo kiedy uczyc ;) co do wyrozumialosci to coz...lepiej cichy termin niz 400 warunkow...to apropos wnioskowania i 200 apropos standardow ;)

Gość znam to...
nie no daje sobie jeszcze 10 minut i musze isc bo teraz kafeteria sie juz nie wykrece ;)

Gość szkoda_slow____
To jak ciche terminy to wykładowcy doskonale zrozumieli sytuację mistrzostw i olimpiady :)Pewnie jak będzie u nas EURO (oby nie) to już całkiem 3 wpiszą w indeks na same "dzień dobry" :) Mi niestety przyszło raz wybulić te 200 zł na warunek ... zastosowanie matematyki w ekonomii ...fuj !

Gość szkoda_slow____
Oki laseczko ... zmykaj stąd póki masz świadomość, że powinnaś ;) Jutro na pewno topik umrze śmiercią naturalną więc nie pozostało mi nic innego jak życzyc Tobie stosunkowo udanych nocy ;) dosłownie oczywiście :) Ciszę się, że Cię poznałam, dodałaś mi otuchy ... nie jestem sama ....Dzięki :) Ps. No i poprawki nie waż się nie zdać!!!Biada !!!

Gość znam to...
ooo znam znam matematyka w ekonomii :) watpie zeby zrozumieli to takie dinozaury sa ze chyba nawet nie pamietaja co to jest swiat poza uczelnia ;) pierwszy raz sie dzis nie zgadzamy ;) ja czekam z niecierpliwoscia na euro w Polsce jestem strasznym fanem, poza tym to bedzie okazja dla mnie zeby przyjechac tutaj na dluzej bo mieszkam zagranica niestety dzieki za slowa otuchy, teraz to juz nie moge nie zdac bo bylby wstyd ale na topic jutro zajrze wrzucilam do ulubionych :) ja mam stosunkowo udana samotna noc - przymusowa separacja jak juz wczesniej pisalam tez sie ciesze ze sie poznalysmy i mam nadzieje ze jeszcze na siebie wpadniemy :)

Gość szkoda_slow____
3maj się cieplutko !!!Może uda mi sie jutro zajrzeć tutaj również, cieżki dzien przede mna, pewnie polowe i tak przespie bo bede po nocce a potem imieniny mamy .....Buziaki kochana !

Gość znam to...
pa, sciskam mocno bratnia duszo :)

Gość szkoda_slow____
wznawiam temat, może znajdą się inne takie jak ja ?Mrozonki ...

Gość taka sobie mala ja
szkoda__slow___ jesteś może jeszcze?

Gość bardzo chce
Mam dziwną dość sprawę:) Poznałam faceta na imprezie u znajomych, od razu wpadliśmy sobie w oko, bawiliśmy sie razem cala noc, tańczyliśmy i w końcu sie pocałowaliśmy. Od tamtej imprezy przez 3 tygodnie codziennie sie spotykalismy , on sie staral wyjatkowo, jak nigdy nikt, bylo cudownie. ja wiedzialam ze on pare miesiacy przede mna rozstal sie z dziewcyzna z ktora byl pare lat, troche o niej wspominal ale zawsze zle. Po 3 tygodniach bycia razem, on stwierdzil ze za szybko to idzie( mimo ze to on narzucil tempo) ze powinnismy przystopowac, ze on boi sie angazowac w nowy zwiazek, ze musi rozliczyc sie z przeszloscia zanim bedzie mogl tworzyc nowy zwiazek ze mna. i tam z dnia na dzien odszedl, przy czym zaznaczyl mi ze nie chce tracic szansy jaką jestem ja. Powiedzial tez ze nadal chce sie ze mna spotykac i pozniej stwierdzic jak bedzie gotowy czy mozemy byc razem czy nie. spotykamy sie nadal, gadamy przez telefon, pisze do mnie smsy. Od razu powiem wam ze to jest wyjatkowo porzadny czlowiek, ze sumienie go gryzie widac to po nim. ze boi sie bo tamta go mocno zawiodla i rozczarowala. ze nie chce dawac mi nie czystego serca. Jego przyjaciele to samo mi mowia, ze dla niego to za wczesnie na nowy zwiazek. ale co ja mam robic? zalezy mi na nim i owszem moge poczekac. ale czy jest sens. Chce poczekac bo naprawde jest wartosciowym facetem. przy zadnym nie czulam sie taka szczesliwa jak przy nim. poradzcie cos.

Gość chcesz to czekaj
pa🖐️

Gość szkoda_slow____
Żeby nie było że nie zaglądam ;)