Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kothbiro

Kupiłam laptopa nie mogę wgrać Windowsa xp

Polecane posty

Pomóżcie! Tylko jak krowie na rowie, bo ciemna jestem w tym temacie jak tabaka w rogu...

Gość inkaaaa
mam t6o samo kod nie dziala:O

Gość Remiq
Większość sprzedawanych teraz laptopow jest przystosowana tylko do głupiej visty.Może oprócz tych opartych na procesorach AMD.Skoro jednak był sprzedany bez systemu to chyba jednak da radę wgrać XP.Warto na to zwrócić uwagę przed zakupem

A mnie zaraz szlag trafi. Od dwóch dni siedzę i myśle, jak to zrobić. Na paru forach znalazłam sposoby. Ale są one napisane tak fachowym językiem, że po prostu nie kumam... Naprawde nie ma o tej porze nikogo, to by wiedział?

Kupiłam go bez systemu, bo właśnie nie chciałam Visty. Na str producenta jest napisane, że powinien działać pod XP. i pewnie będzie. Jak go wgram.... Kiedyś...

Gość inkaaaa
ja mialam wgrana viste tylko trzeba ja uaktywnic wpisujac jakis kod ktory po wpisaniu nie ziala co robic???????:O

Gość Remiq
Nikogo teraz nie ma bo dopiero wstają.A ja zaraz kończę pracę :) nie masz jakiegoś kolegi co się zna bardziej niż Ty?Może to być zwykła złośliwość rzeczy martwych

kurczę... Właśnie ten kolega też nie wie... Dobra - przyjdę później, jak was będzie więcej ;) Dzięki :)

Gość czesc nowych laptopow
jest przystosowana do Visty i XP sie nie da wgraz ;)

Gość klipersi
Podaj dokladny mofel laptopa :) to moze da sie cos zrobic :P

Gość miśiek wiesiek
skontaktuje sie z serwisem asusa , i zapytaj czy ten model w ogle nie ejst przypadekiem tylko pod viste !!!

Gość Moja sister nie dawno kupila
laptopa bez systemu. chciała wgrać xp i nie było można bo większość laptopów dostosowana jest do visty. jak dostała vistę od znajmoego to sama też nie wgrała nosila do informatyka bo to podobno wyższa szkoła jazdy.

Nawet pod modele tylko pod Vistę można wgrać inne systemy. Na str. producenta było, że działa pod XP.

Witam Nowe komputery są produkowane pod Viste . Jeśli bedziesz instalować Xp to zniszczysz go (XP działac bedzie ale zawiechy i długie wczytywania sie normą bedą ) Ucz sie VIsty, ona nie jest taka zła

Ponawiam. Do Biedaka- Visty nie mam, bo kupiłam lapka bez systemu. Dlatego zalezy mi na XP. Nie zamierzam płacić ośmiu stów za system...

Gość dddsffff
a co ci sie dzieje ze nie mozesz wgrac? nie czyta plyty czy co? xp sa teraz tansze. ja dalam chyba 200 zl. ale po co przeplacac heh

Xp mam Po prostu mi się nie wgrywa. Z tego, co sie orientuję w angielskim, nie znajduje chyba dysku... Ale na 100% pewna jestem. Juz pisałam - nie znam sie. Zielona jestem...

Gość dddsffff
moze masz porysowana plyte? wez napsiz dokladnie co tam po ang pisze

Gość dddsffff
po tym co ci dokladnie wyskakuje mozna dojsc np na googlach o co chodzi.