Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bialko wchlania tluszcz

Jakie sporty uprawiacie na WYSPACH- iile was to kosztuje

Polecane posty

Jakie sporty uprawiacie na WYSPACH- iile was to kosztuje

Mój facet gra w piłkę nożną. Ile kosztuje hmmm, piłka na asfalt jakieś 10-15Ł, piłka na trawę podobnie, strój na mecze polscy emigranci kontra ktoś tam 15Ł, getry 2.5Ł, buty 70Ł (ja kupiłam w pracy za 10 addidas copa football), kolejne korki coś koło 40Ł, 2 pary halówek coś koło 80Ł, podkoszulki, spodenki, getry na treningi w http://www.sportsdirect.com/ kupujemy ale nie są drogie. Wynajęcie boiska, hali kilka funtów 3 razy w tygodniu. Moje nerwy jak nie mogę doprać ciuchów z trawy - bezcenne :P

Gość ja pierdykam
jezdze na rolkach - kosztowaly mnie chyba 60 euro (nie pamietam dokladnie, bo kupilam juz dosc dawno), no i oczywiscie jakis wygodny stroj - nie licze tego, bo nawet nie uprawiajac sportow ma sie w szafie jakis dresik, czy szorty :-) czasem tez jezdze na rowerze

Gość ja pierdykam
aha, kupilam jeden z tanszych rowerow - 110 euro nie potrzebowalam nic specjalnego, zalezalo mi tylko na tym, by czasem moc do miasta szybciej sie dostac, bo mieszkam na osiedlu oddalonym jakies 3 km od centrum

Gość ja pierdykam
smiley --> ale burzuj z Ciebie! ;-) szastasz kasa na lewo i prawo! :-P a tak serio to faktycznie drogie te Twoje rolki! ja nie dojezdzam nigdzie, by pojezdzic, bo mieszkam na wypasionym osiedlu - mnostwo miejsca, swietne uliczki, boiska i korty tenisowe - po prostu dobrze trafilam :-)

Od dobrych kilkunastu lat grywam w tenisa.W Polsce godzinka na korcie ziemnym kosztowala jak wyjezdzalam 50 zl,tutaj mam naprzeciwko domu park,gdzie kort jest za darmo:-)

jaka rakiete do tenisa ziemnego - nie mam pojecia a chce zaczac grac wszystkie rady dozwolone;))

Gość fikusmikus
a czy ktoras z Was uczeszcza do klubu fitness albo na jakies zajecia dla kobiet w Londynie. Interesuja mnie cenny karnetow i ogolnie wasze spostrzezenia

Gość ja pierdykam
bialko --> na poczatek nie kupuj zbyt wypasionej rakiety ja tez chcialam sprobowac tego sportu i kupilam na szczescie rakiete, ktora kosztowala tylko 25 euro, po kilku wypadach na kort stwierdzilam, ze to sport nie dla mnie :-O idz do sklepu i wybierz taka, ktora dobrze Ci lezy w dloni - nie mozesz miec ani za duzej, ani za malej, zwroc uwage tez na dlugosc raczki, popros o pomoc sprzedawce, powywijaj troche ta rakieta w sklepie, ja tez tak zrobilam :-P

Bialko-najlepiej wybierz sie do JJB albo World Sporta,jesli masz gdzies w poblizu.Raczka jest najwazniejsza,musisz latwo ja objac,wazne,zeby miescila Ci sie w dloni (palce powinny sie stykac,ale nie za mocno;-). Co do wagi,to ja polecam nie te zupelnie lekie,tylko troszke ciezsze,musisz po prostu czuc,ze masz ja w reku.No i najlepiej z dosc duza powierzchnia naciagu,jako poczatkujacemu/poczatkujacej bedzie ci latwiej odbic pilke;-)Tylko szukaj w normalnym dziale,zebys czasem nie kupil/kupila rakiety juniorskiej!Z firm polecam Heada,Wilsona i Dunlopa.Powodzenia!Tenis to piekny sport!