Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dankaak

BRZUCH JAK BALON, PLAMIENIA POZAMIESIACZKOWE...DZIEWCZYNY POMOZCIE!!

Polecane posty

Gość wąpię..
torbiele,natychmiast do lekarza bo jak pęknie i zanieczysci otrzewna bedzie niewesoło

Gość dankaak
Witam:) Bardzo serdecznie dziekuje za odzew z Waszej strony.Widze duzo wpisow. Co do palaszowania slodyczy-tak, uwielbiam czekolade, czasami jem jedna tabliczke na dzien, ale ja duzo chodze, 6 godzin podczas 8h pracy do klientow. Co do brzucha- moze i jest duzy, ale ten OKROPNY,NIELUDZKI bol byl okropny w dniu, kiedy mialam okres ( bylo to dokladnie 5 sierpnia, a teraz 1 wrzesnia nie mialam az "takich" sensacji)

Gość ojjj wspolczuje
ja wcale nie odczuwam, jak mam okres. Jedynie co, to humorek mi siada:P

Gość dankaak
Hej. wyobrazcie sobie, ze nie bylam u gina bo... dostalam okresu!!!!!! co za klops! jestem mega wkurzona! Od razu zazylam Ketonal i poszlam spac do lozka, bo wylam z bolu. Spslam od 1200 do teraz.Niedawno sie obudzilam. Nie bylam w stanie o niczym innym myslec:(:( Jrest mi przykro, bo sobie ustalilam tak i tak a tu klops.

Gość dankaak
Duzo wody uplynelo w Wisle od tego czasu, i dopiero w ten piatek ide do ginekologa. Okres (dostalam w zeszly piatek) byl bolesny, ale co najgorsze- ja przez caly czas okresu (jeszcze trwa) jakby...smierdze STAMTAD:/ Jakbym ...gnila? wstyd mi ,bo az spodnie tym "smrodem" przesiakaja:/ kurcze, czy ktos tak mial?

Gość dankaak
? kobitki ratujcie

Gość dankaak
nie poddaje sie i podnoszeeee

Gość nie wiem co to____
ale napisz koniecznie czego sie dowiesz u lekarza... Mam nadzieje ze wszystko dobrze sie skonczy :*

Gość kobieto nie czekaj na wizytę
u ginekologa tylka jedź jak najsybciej na pogotowie,na ostry dyżur!!To mi wygląda na jakiś poważny stan zapalny jajników lub macicy!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość kobieto nie czekaj na wizytę
ja bym na |Twoim miejscu juz dzisiaj pojechala na pogotowie,tam tez jest ginekolog!

Gość dankaak
dzis okresu nie mam juz, i ten "zapach" zniknal juz. Czyli ze ten"zapach" byl tylko podczas okresu...

Gość dankaak
aha co do macicy- mialam robione USG (akurat bylo to w ramach usg watroby, ale macica jest ok).

Gość dankaak
mam napisane, ze macica jest o ksztalcie jednorodnym, nie powiekszona.

Gość a te plamienia to masz
caly czas? czy troszke? czy duzo?

Gość NAGIUNIA
do lekarza biegiem! marsz! to nie zarty jak tak sie dzieje.

Gość i co bylas juz
?

Gość dankaak
hejj . bylam u ginekologa. i niby wszystko jest dobrze (jajniki niepowiekszone, macica tez nie).

Gość cynosia01
ty normalna jestes??

Gość wielus
Dziewczyny, nie ma objaw do strachu! to zupełnie normalne.. Mam tak samo jak wy, tyle.. że ja nie mogę nic robić, wstanać, nawet ugiąć nogi. Mm dreszcze, jestem blada, mdleję, wymiotuję, gorączka. Ale to tylko zmiany hormonalne organizmu, miesiączka ma 6 lat na to, aby się poprawiła co do wszystiego. Byłam z tym u gineologa i przy oazji wyazało ze mam nadżerkę, brałam czopi dopochwowe ... A to, ze macie ta pierwszy raz, to o niczym nie świadczy, gdyż raz jest normalnie do czasu a potem jest źle. Dla wszelkiego spooju udaj się do gineologa, mozesz mieć przeziębione jajniki czy coś .. Pozdrawiam ; *

Gość eweneli
Dzień dobry! Mam 20 lat i właściwie od roku mam niepokojące mnie objawy: w czasie kiedy przypada mój pierwszy dzień miesiączki pojawia się plamienie, które ma brązowy lub czerwony kolor i trwa bardzo długo, właściwie to chyba do czasu pojawienia się następnej miesiączki, gdzie ona się pojawia i po 6 dniach ustaje, wtedy najbliższy miesiąc nie pojawia się plamienie, po czym znowu zamiast okresu pojawia się plamienie... Dodam, że podczas plamienia odczuwam kłucie prawego jajnika, które nie pojawia się wraz z pierwszym dniem plamienia, tylko jakieś 3 tygodnie później. Trochę się martwię, na początku myślałam, że to normalne, ale teraz moje zdanie jest inne. Wcześniej miałam problemy z miesiączką, pojawiała się nieregularnie, zdarzały się nawet 3 miesięczne przerwy. Pół roku temu byłam u ginekologa i nie zauważył nic niepokojącego. Zapisał jedynie tabletki na uregulowanie miesiączki, lecz ich nie stosowałam. Dodam jeszcze, że na pewno nie jest to ciąża, gdyż nie współżyję z chłopakiem. Bardzo proszę o jakieś wskazówki, co to może być i co mam dalej z tym robić.

Gość straszny_dvór
cynosia ,,a TY normalna?,,