Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkurzony na maksa...

Do kitu z tą służbą zdrowia

Polecane posty

Moja mama czekała tylko 10 dni na rezonans magnetyczny nawet się ucieszyliśmy ze tak szybko,badanie zostało zrobione ale nasza radość szybko prysła jak przyslowiowa banka mydlana do parteru zostaliśmy sprowadzeni bo na opis badania trzeba czekać kolejne 20 dni. Pojebane to wszystko kurwa mać.

Gość remex
jasne prędzej mozna sie zawału spodziewać niz wyleczenia ale kogo to obchodzi w tym kraju człowieku myśl zasady sam sie ulecz

Gość wiki 3222
trzeba bylo isc prywatnie

Gość davetch
taaaakk a zamiast czekac na operacje to wez łyzke widelec i nóż i sam sie zooperuj na zywca zycie to nie bajka

Gość no niestety mojej mamie
w ogóle ODMÓWILI tego badania, zwalając winę na nerwobóle, musieliśmy 1000zł zapłacić prywatnie- oczywiście wyszło, ze badanie było bardzo potrzebne- wielka przepuklina kręgosłupa i badanie było powodem skierowania na operację- niestety kasy nikt nam nie zwróci :(

Gość nie kazdego stac prywatnie
:(

prywatnie jeszcze gorzej bo za kase termin byl za 40 dni a na NFZ 10 dni wiec dupa błada

Gość a to fakt i prawda
tez niedawno chciałem isc prywatnie na rezonans magnetyczny cena 800 zł i termin za 30 dni a na skierowanie z narodowego fnduszu w ciągu 3 dni mialem robiony rezonans magnetyczny fakt ze na opis badania czekałem 9 dni. Zaoszczędziłem 800zl zostalo mi sie w kieszeni

Gość no niestety mojej mamie
myslisz, że nas stać? jak chodzi o zycie i zdrowie, to się nietety robi wszystko za każdą cenę, smutne jest tylko to, ze mam przez 30lat składała na ubezpieczenie, a jak potrzebowała pomocy, to zwyczajnie została spławiona (to było pod koniec roku- więc pewnie im się limity kończyły)

Gość
Naprawdę Ci współczuję. Może lekarzowi, który to opisuje skończyły się już punkty kontraktowe. A za nadwyżkę zrobionych punktów NFZ nie płaci. A nikt nie chce pracować za darmo. Ja jestem w stanie też przyjąć o wiele więcej pacjentów niż przyjmuję i codziennie po 4 -5 godzinach pracy już jestem wolna. Mogłabym spokojnie przyjmować 7 - 8 godzin. Ludzie nie czekaliby do mnie ok. miesiąca w kolejce. Ale punktów jest ile jest i nic na to nie poradzę. Przyjmuję również prywatnie, ale nie każdy może sobie pozwolić na leczenie prywatnie. Żal mi pacjentów, ale siebie też mi żal i nie będę pracowała więcej niż mi za to zapłacą, bo nikt tak nie pracuje. :( Wolę sobie leżeć z książką albo pisać na forum. Szkoda mi pacjentów, ale siebie też.

Gość klopppppppppp
tak moja mama ma ponad 73 lata ale juz badanie mamograficzne czy cytologia juz sie jej nie nalezy bo przekroczyla 70-tke ale 300 zl co miesiac NFZ odciaga mojej mamie z emerytury wiec dlaczego jest dyskryminaca wieku ten co wymyslil te durny przepis powinien w piekle sie smażyc bo on tez kiedys może dozyc tego wieku

Gość hubert tom
moja mama ma problemy ze stawem biodrowym powinna miec wstawiona endoproteże wszystko ok tylko z racji wieku ktory przekroczyla 70-lat to nalezy jej sie najgorsza najtansza endoproteza, gdyby byla mlodsza załózmy miala 68 lat to kwalifikowala sie do lepszej drozszej endoprotezy porąbvane ze ci co wymyslaja takie przepisy są nie czuli i serca mają z kamienia

Gość takich politykow wybieracie
pretensje miejcie do siebie:)

Gość porabane to jest
gdybyś był znanym politykiem albo piosenkarzem aktorem lub tym podobne to byś miał badanie i opis zrobiony w mig,a tak szary obywatel poczeka jak bozia da to doczeka się