Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kontrol

pomysl na nude w lozku

Polecane posty

Gość kontrol

nie wiem czy jest już taki temat.lubie czasem zaskoczyć czymś nowym mojego faceta.seksowna bielizna, erotyczne lisciki...czy macie jakies pomysly zeby w sypialni bylo naprawde ekscytujaco?interesuja mnie zarowno drobne pomysly jak i pelne scenariusze.probowalismy juz niektorych zabaw z jedzeniem,zabaw typu dominujacy-poddany, sprosne smsy,krecenie filmow i pstrykanie fotek.co jeszcze?macie pomysly?

Gość vbccve
wejdz mu pod stol jak bedzie jadl sniadanie . Zlap go za jajka jak bedzie ogladal telewizje . Zaskoczenie zabija nude.

Gość vbccve
jezeli chlop bedzie wiedzial co sie zarab bedzie dzialo i ty rowniez to mozecie sie nudzic . JAk bedziecie sie zaskakiwac to moze byc inaczej.

Gość vbccve
czyli seks w najmniej oczekiwanym momencie .

Możesz też np. nauczyć się dla niego techniki głębokiego gardła.

Gość kontrol
czesto kochamy sie z zaskoczenia.zaraz po powrocie z pracy,w kuchni "przygotowując"obiad.czasemktores z nas zaczyna piescic drugie oralnie podczas gdy ta osoba jeszcze spi...

Gość kontrol
a co jeszcze panowie lubicie jak kobieta wam robi?oprocz dopieszczania oralnie-bo tego mojemu kotkowi nie brakuje...

Kuszenia.. w najmniej oczekiwany momenty.. Kiedy moja żona podnosi sukienki aby pokazać ze nic nie ma w taksówce.. i nici z tego bo idziemy na bal....

Gość kontrol
zawsze mozna chociaz delikatnie pania dopiescic paluszkiem...

Gość mannata
albo wylizać pożądni...taksówkarz byłby zachwycony;)

Gość masass
Kiedyś mój facet niczego się nie spodziwał, mielismy iśc poprostu spać...Poszłam się wykąpać...ubrałam seksi nową pizamkę...Związałam mu ręce paskiem...I zatańczyłam nad nim....Potem bardzo namiętnie do dopieściłam....No i na koniec seks nie ludzki...

a dlaczego nieludzki? ;-) Fajnie i ja też bym tak chciał, ale moja już nie ma takiej wyobraźni. Zresztą, nigdy nie miała. To ja zawsze wymyślam coś nowego. Ech, zazdroszczę...