Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość salomonka z pieca

spotkalam sie wczoraj z bylym

Polecane posty

Gość salomonka z pieca
no i napisal. ze cieszy sie z naszego spotkania i cieszy sie rowniez z tego, ze mozemy byc znow 'przyjaciolmi' wszystko wyjasnia.

spotkałas sie i nie zrobilas mu wspominkowego loda? to po co niby on ma sie odzywac... skopałaś sprawe autorko

Gość salomonka z pieca
komiczne- z ciebie to jest taki Nikodem Dyzma tego forum... w zyciu zapewnie rowniez...

Gość kate_perry
i co? troszke w srodku ukulo czy nie zrobilo wrazenia, tzn. mialas troszke nadziei na to, ze bedzie chcial wrocic? cos mi sie wydaje, ze w moim przypadku tez byla to radosc, ze mamy dopre stosunki ... 'kolezenskie' ehhh

Salomonka... tez Cie kocham :) ale to nie mnie powinnas poderwac, ale byłego, który Cie olał, porzucił jak zużytą prezerwatywe, pozbyl sie jak zasmarkanej chusteczki, spuścił z wodą klozetową... To jemu musisz sie podlizac, by miec szanse - nie mnie :)

Gość salomonka z pieca
coz, swiat mi sie nie zawalil. nie wiem, co o tym myslec. niby jaka tam nadzieje mialam, ale moze nie on mi byl pisany. poza tym przez ten okres po zerwaniu nauczylam sie cierpliwosci. co ma byc to bedzie. a jesli nie on, ktos inny. naprawde nie wiem, czy zdecydowalabym sie po raz kolejny wejsc do tej samej rzeki.

Gość salomonka z pieca
alez komicznie- widze, ze Nikodema Dyzmy nie czytales :-) daruj sobie uszczypliwosci i dalej podgladaj malolatki na internecie :-)

Gość salomonka z pieca
jakos nic nie przychodzi mi do glowy :-)

o salomonce z pieca, czy z komina, czy chodzby nawet z paleniska zapomną juz jutro... hasło Nikodem Dyzma zna kazdy... Nawet jesli nie kojarzy go z konkretna osoba, to gdzies je słyszał... Wiesz kim był Herostrates?

Gość salomonka z pieca
nie wiem, ale wiem, kim byl Nikodem Dyzma- facetem, ktory udawal, ze sie na wszystkim zna i inni postrzegali go jako tega glowe. a to tylko skromny prostaczek z Lyskowa... :-)

Ale był w tym tak skuteczny, że wykiwał wszystkich... Herostrates był facetem ogarnietym mania sławy... Chciał zasłynąć na wieki jakims czynem... Podpalił w IV w pne Wielką Biblioteke w Aleksandrii - jeden z 7 cudów świata... moglas o nim nie słyszec, ale jego imie jest znane do dzis... A imiona innych mu współczesnych zagineły w pyle dziejów

Gość salomonka z pieca
dziekuje za poinformowanie mnie. a teraz wracaj do stron dla doroslych. bye :-)

A Ty wracaj do samotnych ścian mieszknaia i mysli o byłym, ktory popycha juz inne laski

Gość salomonka z pieca
:-)

Gość salomonka z pieca
w przeciwienstwie do ciebie nie przesiaduje calymi dniami i nocami na necie. zycze milego zycia.

Gość rozowe okularyyyy
A jak to sie stalo , ze sie spotkaliscie? [rzez te 7 miesiecy mieliscie kontakt ze soba? czy tak z dnia na dzien napisal do Ciebie czy ty do niego??

Gość salomonka z pieca
wczesniej spotalismy sie po trzech miesiacach z jego inicjatywy, ale to byl niewypal. potem ja zaproponowalam spotkanie i sie zgodzil. nie mielismy kontaktu w miedzyczasie.

Gość salomonka z pieca
komiczne- dupek z ciebie :-)

Gość Filifion
widze, komiczne, ze czytales wczorajsze posty wykladowcy.

Gość salomonka z pieca
no chcialabym zobaczyc twoje zdjecie :-)

Salomonko - doskonale wie, ze z powodu silnego uczucia jakim mnie darzysz, jest to niemozliwe :) zakochałabys sie jeszcze i co ja bym wtedy począł?

Gość salomonka z pieca
no zamie4szkalibysmy razem :-) chociaz nie, bo ja bez slubu z facetem mieszkac nie bede :-P

a co na to Twoj były? napisąłby smsa i co? musiałabys mu odpoisac cos bardzo przykrego...