Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sylwestrówna

SYLWESTER 2008

Polecane posty

Gość Sylwestrówna

Witajcie, Chce spytac calkiem powaznie nt. Sylwestra, ktory moze i jeszcze nie jest aż tak blisko,ale wszyscy powoli zaczynaja o nim myslec. Chodzi o to ze co roku chodzilam na bale, wyjezdzalam w gory itp., a w tym roku mysle o jakiejs zamknietej prywatne ze znajomymi. Tylko, ze nigdy na takiej nie bylam i zastanawiam sie jak to mialoby wygladac:). Czy moge prosic o podzielenie sie doswiadzeniami i wiedza osoby ktore takowe biby ze znajomymi uznaja za najlepsza forme spedzenia Sylwestra i jak przygotowac taka impreze aby bawic sie do rana. Czy lepiej jesli jest duzo osob czy moze np dwie pary urzadzaja cos wspolnie? Zastanawiam sie wlasnie nad tym by wraz z moim M i para znajomych zorganizowac taka impreze, ale czy mozna mowic o balandze kiedy uczestnikami sa 4osoby? Jak to zorganizowac by móc miec z tego naprawde duzo frajdy? Wybaczcie stos pytan,ale to moj pierwszy raz;) wiec prosze o wyrozumialosc i POWAZNE ODPOWIEDZI. pzdr

Gość Sylwestrówna
P.S myslalam o tym zeby zorganizowac jakies ciekawe konkursy z parami..np sranie se do ryja na czas...co o tym myślicie??

Gość Sylwestrówna
Ej ty podszywaczu u góry , może nie wiesz ale percepcja mojej mentalności nie obliguje mnie do dalszej konwersacji z toba (a tym bardziej na czytanie twoich idiotyzmów) , biorac pod uwage wizualne aspekty tej kwestii!

Ja na Sylwestra wolę jednak coś bardziej zorganizowanego, w większej grupie... Zwykłe posiadówy ze znajomymi przy wódce to ja mam często, więc na Sylwestra wolimy coś innego robić :) Fakt, że w tym samym towarzystwie, ale zawsze kombinujemy coś innego. A to jakiś lokal, a to wyjazd... Żeby było jakoś inaczej, niż zwykle :)

Gość Sylwestrówna
wizualne???gupia jakas!

Gość Sylwestrówna
A jakze podszywaczu, tylko ze nie gupia a GŁŁŁŁŁŁUPIA;) Desire - thanks za odpowiedz:).Chociaz Ty jedna:)

Gość Sylwestrówna
ale ty nie jestes głupia tylko gupia!!!🖐️

Gość Sylwestrówna
bawie sie z kurami w chowanego!

No, ale akurat zupełnie inna odpowiedź, niż oczekiwałaś :) Ja tam na Sylwestra wolę coś bardziej niecodziennego. A taką imprezę domową też bym zrobiła jako jakąś karnawałową, po Sylwku :)

Gość Sylwestrówna
A ja bawie sie słowami z debilem podszywającym sie który sadzi ze jest zabawny:D :) Dzieki Desire. Liczy sie ze odpowiedzialas, jak widac malo ludzi mysli jeszcze o sylwku;)