Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozstępyyy

RATUNKU!!!!!!!MASAKRYCZNE ROZSTĘPY!!!

Polecane posty

Gość rozstępyyy

pomózcie mi bo od rana siedze i wyje , jestem w 7 miesiacu ciązy , nie przytyłam duzo , jakies 5-6 kilo i wlasnie zauwazylam u siebie masakryczne roztepy , mam cały brzuch pocięty , i do tego zaczeły sie robić z tyłu kolan i po wewnętrznej stronie ud , ja sie chyba zabije , co mam robić ratunku!!!!

Gość moja dzidzia
juz teraz to nic nie poradzisz, jedynie sie smaruj kremami zeby nastepne sie nie robily

Gość pisk opon i trzask szyb
natluszczaj skóre regularnie, oliwką, jakimś kremem na rozstepy, najlepiej na zmiane

Skoro rozstepy juz sie zrobily, to teraz moga tylko zbladnac... niestety nie ma zadnego kremu, ktory dziala cuda i likwiduje rozstepy. Smaruj sie oliwka, zeby skora zawsze byla nawilzona, ale nawet najdrozsze kosmetyki nie pomoga jesli ma sie sklonnosc do rozstepow.

no sluchaj bedziesz sie smarować to może minimalnie sie zmniejszą a napewno zblakną

tylko cierpliwości :)

Gość na rozstępy dobry
jest preparat Galenica, Elancyl poszukaj w aptekach, drogi ale działa nawet na stare rozstępy, koszt ok 80 zł za opakowanie możesz też smarowac maścią na blizny No Scar albo Contractubexem lub rodzimym Cepanem, ten ostatni śmierdzi cebulą i trzeba smarowac 2-3 razy dziennie i masowac skórę, ale naprawdę zmniejsza i rozjaśnia rozstępy i blizny, regeneruje skórę

Gość na rozstępy dobry
możesz też szukac na Allegro, wyjdzie taniej

Gość anka baranka 2 kije
a ten elancyl działa???????????????????

Gość rozstępyyy
a ten no scar i cepan mozna stosować w ciaży????

Gość kolllllloroowaa
jak masz swieze to dadza sie zlikwidowac w calosci..tylko musisz szybko zadzialac ..przeczytaj w dziale rozstępy na 3 stronie forum c. d rozstepy tak jest mnostwo porad stron itd mozesz jescze je zlikwidowac pozniej nie dasz rady