Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka właśnie jestem

Chciałabym odbić chłopaka przyjaciółce

Polecane posty

Gość do głupiej autorki
zanim zachowasz się jak szmata i odbijesz jej faceta (zakładając że ci sie uda) przestań być hipokrytką i nazywać ją przyjaciółką. Jeśli jej chłopak jest taki łatwy że byle kto może go odbić....A na początek - przestań sobie pochlebiać.

Gość Martuusia1185
Ty, Ja Mam troszke inny problem... Bo Jest koleś, podobam Mu sie z charakteru, ale moja przyjaciółka podoba Mu sie z wyglądu... A Mi sie ten koleś straaasznie podoba, a przyjaciółce wcale, ale On Jest jakby "zauroczony" |:| I jush nie wiem corobić... warto walczyć?

biorąc pod uwagę styl wypowiedzi założycielki tematu, to prowokacja i tyle. bo na studentkę mi ona nie 'wygląda'.

Gość lululu bubuuuu
ech kiepska prowokancja

Gość Jaga2002
Ty śmiesz się nazywać jej przyjaciułkom ? Jesteś podła , przepraszam ale to moje zdanie , jesteś po prostu podła . jestem w podobnej sytułaci , w tym że moja PRZYJACIUŁKA jeszcze z nim nei chodzi , ale nawet przez moment nie pomyslałam żeby ją tak zranić . Jesteś podłą osobą naprawde .

Życzę Ci, żeby udało Ci się jej go odbić. A potem, że inna odbiła go Tobie, kiedy już się zakochasz, zaangażujesz i zaczniesz mieć poważne plane wobec niego.

Gość Luna wieczorna
-1/10:P

Gość FioletowaKawa
Współczuję twojej przyjaciółce takiej "przyjaciółki" :)

Odbijaj. Nie oszukujmy się - między kobietami nie ma przyjaźni. Co najwyżej czasowe sojusze przeciwko facetom :P

Gość nareszcie ktoś powiedział praw
Kaliban Odbijaj. Nie oszukujmy się - między kobietami nie ma przyjaźni. Co najwyżej czasowe sojusze przeciwko facetom

Kaliban racja- nie ma prawdziwej przyjaźni miedzy kobietami. a tobie autorko jak sie facet podoba to bierz sie za niego i odbijaj, jesli Ci sie uda to masz gwarancje ,że trafiłaś na dupka, który niebawem poleci do następnej.;) A Ty nie bedziesz miala nawet koleżanki;)

hej mój do nie dawna przyjaciel bardzo mi się podoba ale ma dziewczynę spotkaliśmy się kilka razy całowaliśmy się było super... ale nie wiem co zrobić aby on z nią zerwał.... pomóżcie... proszę o rady.

Gość krolowa nocy
jedno slowo suka z ciebie

chciec to nikt nie zabroni natomiast hamulce moralne powstrzymaja cie od glupoty. chlopakow jest duzo, przyjaciolka jedna.

Gość bgtmyghggf
Mojej przyjaciółce kuzynka odbiła faceta który był dla iej welką miłością- wiele lat nei moi\gła się z tego otrząsnąć i nie potrafił aułożyć sobie życia - miała bardzo pogmatwane relacje z facetami... Mał tego cała rodzina sie przezto podzieliła na dwa obozy i starsznei pokłóciła - była z tego historia na opere mydlaną. Oni - ta kzuynka i ten chłopka sa tera zmałżeństwem i maja 2 dzieci - po prawie 10 latach moja przyjaciółka kiedy dowiedziłą się o ich dziecku sama wyciągneła do neij rękę - owszem to już nie jest to co kiedyś - bliska zażyłość ju nie wróci ale kamień z serca spadł chyba obu stronom. TO tak ku przestrodze.

Gość akronim
już ja jestem super bezwzględna ale jednak przyjaciółkom a nawet bliższym koleżankom chłopaka bym nie odbiła. nawet jakby sam chciał i mi się podobał ... po prostu bym starała się nie zwracać na niego uwagi. poza tym on może po twojej akcji podrywania stwierdzić, że jesteś wredna i może cię z tego względu olać.

Gość oł jeaa.
Widzę ze jestem w tej samej sytuacji co panna nienormalna.;//

Gość oł jeaa.
Sorry.Panna niemoralna.x D

tak se czytam wasze wypowiedzi i zastanawiam: A kto powiedział że jej się w ogóle uda odbić tego chłopaka? To że ona uważa że jest ładniejsza to tylko jej subiektywna ocena.

Gość chcesz odbić chłopaka tak
to nie waż się mówić o przyjaźni:O

Gość lacrymoska90
Jeżeli moja "przyjaciółka" by mi coś takiego zrobiła (na szczęście nie mam żadnej takiej owej) to udusiłabym ją swoimi własnymi rękami, amen.

Gość Ale problem.
Ja nie wiem po co być lojalną wobec przyjaciół... Przez ta lojalność tak na prawdę straciłam przyjaciółkę! Kuva! Chłopak mojej ex-przyjaciolki się do mnie lepił... nawet na jej oczach ja bylam w nim wtedy zakochana, ale postawilam na przyjazn... splawialam goscia jak tylko moglam... dochodzilo do tego ze uderzylam go w twarz... A ona stala się o mnie zazdrosna, przestawala się wogole odzywac, zaczela mnie za plecami wyzywac od ku*w itd. I co mi z tego że byłam lojalna? Straciłam moją najlepszą przyjaciółkę... Przyjaźniłyśmy się 7 lat... Zawsze się wspierałyśmy, mogłyśmy na siebie liczyć... to stało się pół roku temu, ale nawet jak teraz o tym myślę to płaczę... Jak gadalam kiedyś z tym jej chłopakiem [jak juz się z nią pokłóciłam] i on był z nią wtedy też o coś pokłócony... stwierdził, że jesli ona z nim zerwie to on będzie ze mną chodził! Zje*ałam go na maxa! Co on sobie myślał wgl? Mam nadzieję, że on jej nie skrzywdzi... :( :(

Gość Doradzicielka
Jesli bys tej dzieczyny nienawidzila to mozna sprobowac ale trzeba byc wredna suka zeby zrobic cos takiego swojej przyjaciolce,wiec sie lepiej zastanow dziewczyno co robisz bo ja sie chlopakowi nie dziwie ze woli byc ze zwykla dziewczyna po zawodowce niz niby wyksztalconej glupiej suce ktora chce zrobic cos takiego swojej przyjaciolce....!

Gość Głupia lafirynda
Dnia 25.09.2008 o 16:25, Gość Ładna mi przyjacióła napisał:

dziecko nie używaj słów, których znaczenia nie pojmujesz!

Jesteś poxpxixepxrzxoną zdzixrxa i tyle ;-; idź się lecz ...ko

Gość Ssssss
1 minutę temu, Gość Głupia lafirynda napisał:

Jesteś poxpxixepxrzxoną zdzixrxa i tyle ;-; idź się lecz ...ko

Mam nadzieje że sporo hejtu autorka dostanie

Gość Nsbsjsbsbs
Dnia 25.09.2008 o 16:25, Gość taka właśnie jestem napisał:

Dlaczego mam rezygnować ze swojego szczęścia? Bo to przyjaciółka? Niech każdy walczy o swoje

Głupia

Gość zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

proponowaniee swojej kandydatury podczas gdy on cie nie zna i nie kocha jest bez sensu 🙂 to tylko jest zamieszanie ze zmianą partnera gdy sie zajęci zakochają w innych, a ty jestes obca