Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bobobobobobob

ile pieluszek i jakich na początek??

Polecane posty

Gość bobobobobobob

szykuję wyprawkę dla dzidzi i nie mam pojecia ile pieluszek kupić na początek i jakich??? Ile dziennie, tak srednio dziecko potrzebuje pieluch???

10 - ale jaki rozmiar to bida wyczuć bo rózne są dzieci, dziewczyny pisały że tych najmniejszych uzywały 2 tygodnie a inne dłużej

na poczatku duzo pieluszek na dzien potrzebuje bo czesto robi kupki. nie pamietam ile dokladnie idzie, ale dziewczyny kiedys liczyly ze 8-10 na dzien. mozesz kupic jedynki . jezeli nie urodzisz jakiegos olbrzymiego dziecka to powinny byc dobre na kilka tygodni

no wlasnie z tym rozmiarem to nigdy nie wiadomo jak duze bedzie dziecko. dwojki tez mozesz kupic to najwyzej bedziesz miala jak bedzie wiekszy/a

Gość ja kupiłam huggisy 2
i wcale za duze nie byly bo one sa od 3-6 kg a te 1 to od 2-5 kg .Dodam ze kupilam od razu mega pake czyli bylo ich chyba 78 sztuk . ale na początek mozesz kupic mniejsza paczke

Gość miaaa...23
Ja używałam od razu 2 Pampersa.

my zaczęliśmy od pampersów rozmiar 1 - i korzystalismy z nich jakiś miesiąc (synek urodził się z wagą 2930), na poczatku pieluszek idzie dużo, myślę, że 8-10

Niema co kupowac paczek na zapas ,bo nigdy niewiadomo czy dziecko niebedzie uczolane akurat na te co kupiłaś wiec lepiej kupic małą paczke i wypruboawc ,ja zuzywałam ok 10 pieluch w ciagu dnia