Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość helbi selasje

czyw dzisiajszych zcasach ma znaczenie jakas uczelnie ukonczyłes??

Polecane posty

Gość helbi selasje

Gość jkhkj
ma znaczenie ale niewielkie, możesz nie skonczyc w ogole żadnej uczelni ajesli masz wartościowe doświaczenie to przyjmą cie pierwszego przed tym z wykształceniem, takie życie, teraz warto mieć mgr poprostu miec bo wszyscy maja powtarzam DOŚWIADCZENIE jest najwazniejsze i przeważa jakichkolwiek wykształciuchów, ja koncze studia ale caly czas pracuje bez pracy po studiach byloby ciezko a tak mam czym sie pdoeprzeć hmm

Raczej az takiego znaczenia nie ma. Wazne zeby miec odpowiedni kierunek - mgr ma \"kazdy\"

Gość helbi selasje
ja jeszcze nie mam -( mam licencjata i robie chyab przerwe

Gość gsgd
oj dajspokoj licencjat ci wystarczy jeszcze zależy co studiujesz, zreszt ajak chcesz sie uczyc to sie ucz ale jesli chodzi o prace to taka sama robote odwalisz pracujac doswiadczenie jest na wage złota wiem po sobie

Gość helbi selasje
to mzoe zrobie sobie t rok przerwy , popracuje i wróce na zaoczne ( studiowałam dziennie) sama nei wiem :-O

ja moge odpowiedziec tak: czasem tak, czase nie. mnie sie pytali np. czy studiowalam na uniwerku i czy dziennie

a mojego faceta nawet nikt nie pytal czy konczyl jakas szkole, a nie mial zadnej keidy zaczal pracowac (zrobil sobie lic. pozniej, ale z wlasnej woli), po prostu jak przyjmowali u niego ludzi do pracy to bylo mnostwo testow i zadan, które trzeba bylo rozwiazac, no i patrzyli na oswiadczenie na cv. wszystko zalezy od branzy. bo w niektorych wyksztalcenie ma duze znaczenie, a w niektorych żadne.