Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zasmuconyyy

dziewczyna z ktora gadalem 2 tyg na gg i na czacie okazala sie gruba

Polecane posty

Gość zasmuconyyy

nie wiem co sie dzieje pisze tego posta bo jestem zalamany. Klikalem z dziewczyna 2 tygodnie powysylalismy sobie zdjecia wszystko fajnie pieknie bylem pod wrazeniem jaka jest ladna!!Do czasu!! Do czasu az sie z nia spotkalem w "realu" Okazalo sie ze tretuszowala wszystkie swoje zdjecia w photoshobie i odchudzila sie o ladnych pare kilogramow, wygladzila tez sobie skore. Zrobila to tak dobrze dalem sie sie oszukac. Na randke przyszla sierota z przyszczami i przynajmniej 10 kg nadwagi. Bylem zalamany no ale coz dobra mina do zlej gry. Posiedzialem z nia 30 min pozniej walnalem scieme ze musze wracac do pracy...Uwazajcie z kim spotykacie sie w necie..:((

ojojoj ale cios :o a facet, który z nią rozmawiał okazał się kretynem :P

idiota jestes to niezle musialy byc wyretuszowane te zdjecia:O a wazyles ja ze twierdzisz ze 10 kg nadwagi miala?

Gość a gdzie reszta
czemu nie dodasz, ze i tobie daleko do wysokiego przystojnego bruneta? :classic_cool:

masz racje, trzeba uwazac z kim sie spotyka w necie, mozna trafic na kretyna twojego pokroju.

weź se Haris wyretuszuj 10 kilo :P no proszę cię... to tak jakbym sobie chciała ciążę wyretuszować :P mission imposible

Gość lepiej nie wtrącać się do tego
nie jest ja nie retuszuję zresztą po co? :D i tak jest pięknie

dziewczyna się bała że jak wyśle mu prawdziwe zdjęcie to ją od razu odrzuci (miała tu rację) liczyła na to że przy spotkaniu go oczaruje i on będzie też miał na względzie ich wcześniejsze rozmowy (tu się przeliczyła)

Gość zasmuconyyy
nie ale widac to bylo no ale sie dalem wrecic co ten photoshop czyni cuda !!

Gość zasmuconyyy
no chyba tak z reszta co jej zostalo innego ? tylko retuszowanie swoich zdjec w photoshopie :D hehe

Gość hjk .oil
rozumiem cie, hehe, ja tez kiedys gadalam z facetem na gg poznanym w necie i twierdzil ze jest "normalny, szczuply" a jak fotke wyslal to koles mial calkiem dorodne piwne brzuszysko!! nie spotkalam sie z nim, fuj,

ej no ludzie bez przesady jesli z dziwczyna ci sie dobrze rozmawialo to sorka co stoi na przeszkodzie zebyscie zostali kumplami do pogadania i pojscia na piwo?przecie nikt nie każe ci sie z nia hajtać!!! wiesz jak sie poczula? choc z drugiej strony zgadzam sie z osoba ktora wyzej napisala niepowinnna az tak tych fot poprawiac na co ona liczyla?ze schudie do Waszego spotkania?nie wiem nie wiem...dziwi sa ludzie :O

Gość mialam podobnie heh
dluugie miesiace gg, wysylanie zdjec - on szczuply slodki. spotykamy sie okazuj sie ze wyslal mi fote sprzed 5 lat, 198 cm waga ze 120, moze to jeszcze nic gdyby nie ten oblesny wyglad twarzy. glupio mi sie zrobilo ze mnie oklamal, ale spotkanie bylo fajnie i do tej pory w zasadzie mamy kontakt tylko ze na stopie kolezenskiej:) na miasto tez wyskoczymy dowiedziec sie co u nas.

Gość zasmuconyyy
ja sie z nia nie chce spotykac nawet jako kolezanka bo jest za brzydka

Gość w.w.w.
Ty to o co z nią w ogole gadałes, jak Ci zależy zeby byla ladna tylko? walnij na poczatku text "pusc fotke", glupie sie nabiora, a madrzejsze beda wiedzialy zeby sie trzymac z daleka, i nie bedzie nieporozumien :)

Gość jacek1982
to co tylko glupie wysylaja zdjecie?? W necie jest wieksze niebiezpieczenstwo ze gadasz z tucznikiem "nigdy nie wiesz kto jest po drugiej stronie " :classic_cool:

Gość pani Violetta
Nie wiem, dlaczego nazywacie go idiotą. Jakby laska mu wysłała zdjecie, gdzie wyglada jak wygląda, to by moze z nia dalej gadał, może nie, ale by była jasnosć. Jak się spodziewasz czegos bardziej atrakcyjnego, niż to, co dostajesz, to jestes rozczarowany, nie ma bata. I ile ona mu dała czasu, żeby się przyzwyczaił do tej zmiany ? I nie udawajmy - wyglad fizyczny sieliczy. Jednemu podobają siegrubi, innemu chudzi, jednemu blondynki, innemu brunetki, kazdy ma prawo ocenic też oczami, czy mu ktos odpowiada, czy nie.

Gość iza...
wcale nie dziwie sie autorowi topicu!!To ta dziewczyna postapiła nie fair!Udawala kogos zupelnie innego niz jest...Takie postępowanie to manipulacja kims innym.Ta dziewczyna oszukała Go.A to co zrobila i jego postepowanie to nastepstwo krętactwa jej osoby.Moim zdaniem ten chlopak nie jest zadnym baranem czy kretynem jak zdązylam tu wyczytac.Oczywiscie ze nie tylko wyglad zewnetrzny jest wazny,ale i wnętrze czlowieka.Jednak jezeli na samym poczatku znajomosci ktos klamie wysylajac tak jakby nie swoje fotki,bo obrobione do tego stopnia,ze ktos widzi na fotce inna osobe niz w reallu, to wlasnie ta osoba jest kretynem ,kretaczem i nie zasluguje na dalsza znajomosc!!!

Gość zasmuconaaaaaaaaaa
zasmuconyyy - jestes nienormalny serio Ci powiem, nie wziles np pod uwage ze kazdy wysyla te ladniejsze fotki - i nalezy brac poprawke na zdjecia to po pierwsze- moze akurat podczas robienia zdjec nie miala pryszczy i zazwyczaj nie ma pryszczy tylko akurat wczoraj wyskoczylo jej pare i zle zatuszowala, a co do wagi moze np przez ostatnie pare tygodni przytyla niefartownie pare kilo plus nieodpowiednio dobrany ubior do figury i ktos robi sie 10 kg ciezszy. A znajac zycie pewnie dziewczyna za tydzien badz dwa moze zrzuci te moze dodatkowe pare kilo ladniej sie ubierze no i pryszcze zejda- a ty hmmmmm pajacu bedziesz sie dolowal ze taka fajna laska i do tego ladna a ty tak to przegrales - i ona bedzie mial aCie wtedy w dupie dupku

Gość jacek1982
buehehehe jakby dziewczyna napisala tego posta to byscie sie nabijaly z faceta ze wysylal fotki zrestuszowane a jak grubaska wysylala to jest ok !! co? jestescie hipokrytkami jak kazda baba !!!!!i bardzo dobrze ze ja olal grube swinie nie maja szans na zwiazek !!!

Gość jacek1982
no przynajmniej 2 kobiety ktore mysla normalnie sie wypowiedzialy szkoda ze sa 2 perly wsrod choloty

Gość jacek1982
zasmuconaaaaaaaaaa: juz jej tak nie bron bo pomylimy ze jestes ta grubaskka!! jak ktos jest gruba swinia to tak szybko nie zejdzie z kg !!

Gość ewrcwrec
No to zdobyłeś cenne doświadczenie, autorze tematu: Nie wyobrażać sobie zbyt wiele na podstawie rozmów i fotek, nie nakręcać się bo wszystko może być złudzeniem i własnymi fantazjami. Dopiero spotkanie w realu weryfikuje nasze wyobrażenia o drugiej osobie. A tamta dziewczyna, cóż, głupia i zakompleksiona jest. Ja gdybym chciała pokazać jak wyglądam, wysłałabym jak najbardziej aktualną fotkę i tyle. Po co udawać skoro i tak ma się wydać jaka jestem? P.S. Kiedyś retuszowałam pewną fotkę. Przekonałam się że pozmieniać proporcje, kolory itd itp to żaden problem. Np kilogramy można prawdopodobnie odjąć przez zwykłe wydłużenie sylwetki. (Dokładnie nie wiem bo bawiłam się tak lata temu i zdjęciem... mojego psa a nie człowieka a to jednak inne ułożenie ciała.)

Gość ile ona wazyla tak na oko

Gość renate
a czy dla was mezczyzn tylko figura jest wazna a co z charakterem on sie nie liczy?