Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zasmuconyyy

dziewczyna z ktora gadalem 2 tyg na gg i na czacie okazala sie gruba

Polecane posty

Gość renate
zasmuconaaaaaaaaaaaaa ty tu sie najlepiej wypowiedzialas i najrozsadniej musisz byc o dobrym sercu i charakterze

Gość upsa sa
miałam podobną sytuację-koleś który miał być mojego wzrostu okazał się być niższy ode mnie o głowę(!!!) i ni chooja nie podobny do zdjęcia:o nie da się opisać mojego szoku jak go zobaczyłam

Gość ktory telescopic jest lepszy
niech powie ile wazyla, bo moze sie okaze ze 60 hehe, wczoraj tu jeden gosc pisal lasce ktora wazy 50 kg ze ma nadwagę :O buhaha

>>>renate (hkb.0402@t-online.de) \"a czy dla was mezczyzn tylko figura jest wazna a co z charakterem on sie nie liczy?\" Jak by nie było dziewczyna oszukała autora topicu, zagrała nie fair, więc o charakterze też to w pewien sposób świadczy... Pomijając fakt, że nie przypadła chłopakowi do gustu, to chyba ciężko zaczynać związek od oszustwa :O I nie zgadzam się, że trzeba przyjąć za normalne że każdy wysyła zdjęcie najładniejsze jak może i trzeba przejść do porządku dziennego nad tym, że wygląda zupełnie inaczej. Sama byłabym nieźle wkurzona, gdyby facet wywinął mi taki numer. Równie dobrze można by wysyłać zdjęcia jakiegoś super - modela i też uważać że to ok. Jeśli ktoś prosi o zdjęcia to po to, żeby zobaczyć jak ta druga osoba teraz wygląda, a nie sprawdzić jej umiejętności retuszowania zdjęć :O Do wszystkich obrończyń - jakbyście się czuły, gdyby facet przysłał zdjęcie super - przystojniaka, a potem na spotkaniu pojawił się łysiejący pan z brzuszkiem i stwierdził, że tamto zdjęcie było sprzed 15 lat?