Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

artystyczna

Nadmierne pocenie się

Polecane posty

Hej. Od dłuższego czasu mam straszny problem z poceniem się. Nie dotyczy to jednak pach czy stóp, ale pleców. I przyznam że jest to strasznie uciążliwe. Wystarczy, że przejdę kilkaset metrów, np na przystanek autobusowy czy na uczelnię i już mam całą bluzkę z tyłu mokrą. Jest to bardzo krępujące. A w zimę pod grubszą kurtką to jest naprawdę koszmar.Dodam, że nie jestem wcale otyła i to na pewno nie tutaj leży mój problem. Czy macie może podobny problem? Jak sobie z tym radzicie?

Gość ewelina11
mojemu synkowi poca sie stopki ma 18 miesiecy co robic?

Gość i za co takie dzięki składasz
??? niczego się tam nie doszukasz, bo tam naród poci się pod pachami, ty jesteś nietypowa, ja zresztą też, bo moje gruczoły potowe sa na głowie :P poci mi sie tylko głowa, reszta ciała sucha :P to jest dopiero problem, jak się zdenerwuję, to pot kapie mi z czoła strumeniami, włosy mokre ech :P:P:P ostatnio znalazłam to http://www.allegro.pl/item438732596_iwostin_aspiria_krem_przec_nadmiernej_potliwosci.html muszę to wypróbować

Faktycznie niczego się nie doszukałam na tym forum. Moze znajdzie sie ktos, kto ma podobny problem. Tylko wlasnie nie z pachami. Ja jeszcze rozwazam takią możliwość, ze mam klopoty z tarczyca. Dlatego mysle że warto byloby isc do lekarza. Ale w sumie nie mam innych objawow nadczynności, wiec juz nie wiem co mam zrobić.

Gość nivka
zbadaj sobie poziom cukru czesto cukrzyca daje takie objawy radzilabym tez zwrocic uwage na tarczyce a bierzesz anty? bo jak hormony sie bierze to tez to moze nasilac problem plus oslabienie w duzej mierze np choroby plucne tez moga dawac takie objawy strzelam tak dlatego ze na kafeterii trudno Ci diagnoze wystawic radze te trzy rzeczy wyeliminowac

Dzięki za rady. Tez myślę, że powinnam zacząć od wyeliminowania takich typowo chorobowych przyczyn. Tabletek nie biorę, więc to przynajmniej odpada.