Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zohan

Jaki to jest przystojny mężczyzna ?

Polecane posty

Gość a ja coś wam powiemmmmm
Kobietki - nie brac się za czupryny:)

Kobietki - nie brac się za czupryny to do mnie? jestem bardzo delikatna i wrazliwa osobka, ale powala mnie głupota i co niektórych

Gość a ja coś wam powiemmmmm
Yasmina ja tego nie neguję ze taka jesteś:) po prostu odrobinka spokoju nikomu nie zaszkodziła jeszcze:)

Gość wszyscy święci się odezwali
elektryzujace spojrzenie proporcjonalna budowa ciała zadbane włosy, paznokcie, zęby

Yasmina krecą mnie tacy chamscy a ciebie ofiary losu wiec nie bedziemy ''gonić''za tymi samymi na kafe oczywiscie a skad mozesz wiedziec kto mnie kreci? :O nie sadze ze sie znamy spokojna to ja jestem bardzo :)

Jak rozumiem zaczełaś od autorefleksji nad głupotą oczywiscie, ze tak :) najpierw patrze na siebie potem oceniam innych, ktorzy do piet mi nie dorastaja

>> najpierw patrze na siebie potem oceniam innych, ktorzy do piet mi nie dorastaja Jednak nie zrozumiałaś, ale to nic, od istot tak mało rozgarniętych jak kobiety nie wymagam zbyt wiele :)

Gość bmz
"krecą mnie tacy chamscy a ciebie ofiary losu wiec nie bedziemy ''gonić''za tymi samymi na kafe oczywiscie" no tak, bo albo faceci sa chamscy, albo cioty :o nie ma nic po srodku 🖐️

Nieznany Sprawca radze Ci nie zaczynaj ze mna, nagle zebrało Ci sie na uczucia i obrone tej gąski :D bede zaczepiac kogo mam ochote i pisac to co myśle, bo tu żenada jest, kolo wzajemnej adoracji i pochwała głupoty 🖐️

Gość Dziewczyna swojego chłopaka
Wyskoki brunet niebieskich oczach, wysportowany!! Taki jak moj W.

Gość bmz
nie bezplciowy, a normalny.

>> radze Ci nie zaczynaj ze mna, A jeśli nie posłucham, to co mi grozi? :) >> nagle zebrało Ci sie na uczucia i obrone tej gąski Nikogo nie bronie. >>bede zaczepiac kogo mam ochote i pisac to co myśle, całkiem tak jak ja. I popatrz - własnie to robie :)

samica masz racje enrique jest slodki:) no troche robi miny jak ciota ale jest uroczy przez to:P a buzki i figury to mu moze niejeden pozazdrosic:)

Gość trete
to prawda, ale dziewczyną Iglesiasa jest/byla Kurnikova. Wiec przykro mi, ale nie dla psa kielbasa :(

naprawde?? a juz chcialam leciec do USA zeby go poderwac:-O swoja droga kournikova tez mi sie podoba mniam:)

Gość Dziewczyna swojego chłopaka
hehe juz sie kłóca:P