Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hiutma

moj ex mial wypadek lezy w szpitalu

Polecane posty

Gość hiutma

nie jestemy juz razem z jakis miesiac, dzis chyba pojade go odwiedzic, duzo zlego mi zrobił ale wspolczuje mu ma złamane dwie nogi

Gość echu echu
a zapraszał cie tam ktoś? żebyś się w drzwiach nie minęła z najnowsza miłościa, która wilkiem będzie patrzeć a facet będzie dumny i blady, że ma harem lasek, ktore robia sobie do niego pielgrzymki

Gość hiutma
poprosil swojego brata zeby mnie powiadomił i przywiozl do niego. on ciagle mnie prosi abym wrociła wiec nie bedzie tam jego nowej laski

Gość Żmiija
nie bądź frajerka, nie jedź miej swoją dumę, skoro cię skrzywdził to trzymaj się od niego z daleka

Gość hiutma
a nawet jak zobacze jakas to bedzie dobry znak, znak ze nie warto do niego wracac

Gość Żmiija
hmmm czyli rozstaliście się z jego, czy twojej inicjatywy? i o co poszło?

Gość hiutma
ledwo uszedł z zyciem, chyba mu sie to nalezy ode mnie,prawda?

Gość echu echu
twoj byly potrzebuje pielegniarki? jakby umieral moglabyc jechac i oddac ostatnia posluge, a tak? nie wiem po co sie tam pchac ale zrobisz co zechcesz...

Gość hiutma
ja go rzuciłam jak dowiedzialam sie ze mnie zdradza

Gość karoolek
W dobrym guscie i smaku jest odwiedzic bylego chlopaka w szpitalu , by byc zgodnym z slowem Bozym które mówi "bylem w wiezieniu a nie odwiediliscie mnie , głodny a nie dali scie mi jest itd..." jak i z wlasnym sumieniem .

Gość Żmiija
no to miałaś rację że go rzuciłaś zdrada to najgorsza rzecz, jaką mógł zrobić kochającej go osobie i to nie prawda że coś mu się od ciebie należy, bo stracił to wszystko na własne życzenie ja bym olała drania, trzeba się szanować i jednak jest coś w powiedzeniu, że zło wyrządzone wraca ze zdwojoną siłą...

Gość hjk .oil
zamiast jechac do niego to powinnas zalowac ze to nie ty polamalas mu te nogi, jak pojedziesz to bedziesz frajerka, on na lzawa gadke jak to mu zle ciebie namowi zebys do niego wrocila po czym znowu bedzie cie zdradzac,

Gość hiutma
no wlasnie sumienie mowi mi ze powinnam jechac

Gość hiutma
nie wroce do niego ale wlasnie chce mu pokazac ze jestem cos warta i umiem przebaczac

Gość laski mają rację
Nie sumienie ale raczej własna naiwnośc i głupota, liczysz na to że on się przed tobą ukoży i zacznie błagac o przebaczenie

Gość hiutma
on juz mnie blaga i prosi , codziennie przez ten miesiac dzwoni i pisze.ale nie o to chodzi.

Gość hiutma
nie o to chodzi ja na dzien dzisiejszy wogole nie biore pod uwage mozliwosci powrotu chodzi o to ze mam sumienie i serce, wkoncu spedzilismy ze soba 2 lata

Gość w.w.w.
odwiedz ale zaznacz ze po kolezensku i wszelkie rozmowy na temat powrotu ucinaj od razu, nie tlumacz tylko oswiadcz ze nie ma o czym mowic. krotko po rozstaniu mojemu exowi zmarla osoba z rodziny, ktorej wcale nie znalam, ale ktora jemu byla bliska. poszlam na pogrzeb bo czulam ze tak wypada. tak wiec idz, ale uwazaj zeby Cie nie wzial na litosc. i nie odwiedzaj go czesciej niz co trzy-cztery dni ;)

Gość Żmiija
i tak w niczym mu nie pomożesz tą wizytą najwyżej rozbudzisz nadzieje, że jeszcze bedziecie razem no i poprawisz sobie samopoczucie, że taka dobroduszna i wybaczająca jesteś :P nie czaję, jak kobiety się nie szanują...

Gość ewrcwrec
"Bilet do szpitala - 5,70 zł szpitalne buty jednorazowe - 2 zł, nowy błyszczyk i kredka do oczu oraz bluzka z dekoltem: 50 zł, uczucie szlachetności i wyższości nad sponiewieranym byłym - bezcenne!" jedź! :D